Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Finanțările europene puse la bătaie în Ardealul de Nord, prezentate la Identicom4

Prezentarea s-a derulat în cadrul Târgului de Tehnologie Identicom4, din Cluj Innovation Park, a vizat oportunitățile de finanțare din cadrul Programului Regional Nord-Vest (PRNV) 2021-2027, prin șapte apeluri de proiecte.
Agenția clujeană a prezentat șapte apeluri de proiecte cu finanțare de la UE | Foto: ADRNV, Identicom4

Experții Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) au susținut o prezentare dedicată comunității antreprenoriale.

Prezentarea s-a derulat în cadrul Târgului de Tehnologie Identicom4, din Cluj Innovation Park, a vizat oportunitățile de finanțare din cadrul Programului Regional Nord-Vest (PRNV) 2021-2027, prin șapte apeluri de proiecte. Agenția clujeană a participat cu un stand propriu la Identicom4.

Apelurile de proiecte se referă la sprijin pentru întreprinderi nou înființate; digitalizarea IMM-urilor; investiții productive pentru microîntreprinderi; creșterea competitivității IMM-urilor din robotică, nanotehnologii, turism și sănătate; sprijinirea dezvoltării parcurilor de specializare inteligentă.

În acest an, ADRNV, în calitate de autoritate de management, și-a propus să lanseze 45 de apeluri de proiecte, de 1,4 miliarde de euro. ADRNV coordonează fondurile europene pentru județele Cluj, Bihor, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Satu Mare.

Organizat la nivel internațional Identicom4 reprezintă cel mai complex târg de tehnologie din Transilvania. Ediția de anul trecut reunit 80 de companii expozante, 300 branduri, 520 de companii vizitatoare.

La această ediție companiile au prezentat soluții de automatizări, automotive, prelucrări metal, logistică, senzoristica industrială, construcții de mașini, plastic, aeronautică, energetică, chimică, farmaceutică, agricultură, ceramică, piese schimb, alimentară, prelucrare lemnului, software, cercetare și dezvoltare

Conceptul Identicom4 se concentrează în jurul relației dintre companiile orientate înspre inovație, digitalizare în era Industry 4.0, viziune asupra calității. Activitățile din cadrul târgului sunt concepute distinct pentru expozanți și pentru vizitatori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am finalizat cu succes montajul structurii prefabricate a noului magazin Dedeman Craiova, în centrul comercial Promenada Mall Craiova.

ASA Cons a terminat structura noului Dedeman Craiova

Articolul următor
Cei care au selectat opțiunea Day Ticket și-au putut alege ziua în care să se bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, împreună cu artiștii preferați.

Sold out la prima tranșă de bilete de o zi la Untold

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share