Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Întâlnire B2B la Clubul Economic German Transilvania cu oameni de afaceri olandezi

În seara zilei de 23 Mai a avut loc la sediul Clubului Economic German Transilvania din Sibiu o întâlnire de afaceri Bussiness-To-Bussiness a membrilor clubului si a altor parteneri cu oameni de afaceri olandezi.

Colaborarea Sibiului cu orașul înfrățit Deventer (Regatul Tarilor de Jos) a început din 1989, acordul de parteneriat fiind semnat în 2007. De atunci și până în prezent colaborarea a fost constantă, implicând atât autoritatile publice locale si judetene de ambele parti, cat si diverse institutii din domeniul social, cultural, educational si economic, unele având și astăzi parteneriate bilaterale.

„Saptamana aceasta o delegatie de antreprenori din Deventer a venit la Sibiu intr-o misiune economica pentru identificarea de oportunitati de afaceri si noi parteneriate cu antreprenori din Sibiu. Reprezentanții mediului de afaceri olandezi s-au întâlnit cu mai multe companii din aceleași arii economice din Sibiu. Misiunea a fost organizata de catre Asociatia din Deventer pentru Antreprenori Mici si Mijlocii cu afaceri internationale (MKB Trade Office) sustinuta de primaria Deventer. La intalnire au participat si reprezentanții Asociației olandeze regale a metalului (Koninklijke Metaalunie), o asociatie de companii active in prelucrarea metalului si aflați in vizita la Camera de Comerț din Sibiu pentru pregatirea unei viitoare misiuni economice in acest domeniu in toamna acestuit an în România”, se arată într-un comunicat comun al DWS cu Camera de Comerț Sibiu.

La întrevedere au participat Janette Verrijzer, șefa departamentului economic al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România, Nicoleta Mituț – managerul departamentului de afaceri internaționale din cadrul Primariei Deventer, Erik de Boer – director al Asociatiei MKB Trade Office Deventer, Philippe Hondelink – secretarul Asociației Regale a Metalului, regiunea nordica, Octavian Isaila – președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura Sibiu, Wolfgang Köber – președinte al Clubului Economic German Transilvania și Mircea Borza, șeful departamentului economic al Ambasadei României în Olanda, precum și reprezentanți ai Consiliului Judetean Sibiu și membri și invitați din comunitatea de afaceri locală. „În timpul discutiilor bilaterale dintre reprezentantii olandezi si sibieni ai mediului de afaceri, s-au nascut noi idei de colaborare care port duce la noi parteneriate”, se menționează în comunicat.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu aniversează 100 de ani de activitate în 2025, Clubul Economic German Transilvania celebrează în acest an 25 de activitate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj a prezentat cifrele industriei în martie 2023 și comerțului internațional în ianuarie 2023.

Producția industrială a Clujului a dat înapoi cu 8,6%

Articolul următor
AROBS Transilvania Software și-a dublat veniturile și cifra de afaceri în primele trei luni din 2023.

AROBS a început anul în forță. Veniturile sunt peste așteptări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share