Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Neversea a lansat biletele de o zi

Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile.

Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket, care oferă accesul în tot perimetrul de festival pentru ziua selectată.

Toți cei care aleg opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să participe la festival și să trăiască experiența Neversea, alături de Dj-ii și artiștii preferați, anunțați pentru ziua respectivă. LIL UZI VERT urcă pe scena principală a Neversea vineri, iar J BALVIN va face un super-show pe mainstage, duminică.

Programul pe scena principală

  • JOI, 6 IULIE: Lil Uzi Vert, Alok, Timmy Trumpet
  • VINERI, 7 IULIE: Steve Aoki, Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo
  • SÂMBĂTĂ, 8 IULIE: Lost Frequencies, Don Diablo, CKay, Vini Vici
  • DUMINICĂ, 9 IULIE: J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci

Fanii pot urmări canalele oficiale de comunicare ale festivalului pentru a afla în premieră numele care urcă pe scenele festivalului în fiecare zi. Pentru fanii care vor să se bucure de întreaga experiență a Neversea, biletele și abonamentele de festival sunt disponibile pe site-ul oficial, iar prețurile acestora vor crește începând cu 6 iunie.

Neversea se află la ediția aniversară, iar organizatorii promit ca fiecare zi va fi memorabilă. Show-urile artiștilor și DJ-ilor de top, la nivel național și internațional, se vor împleti cu momente speciale, decoruri spectaculoase și multe alte surprize, pentru ca experiența fiecărei zile să fie o poveste completă la malul Mării Negre. Festivalul are loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elevii bihoreni vor fi transportați la școală cu microbuze electrice

Articolul următor
Acestea sunt clase de yoga cu mămici și pitici în aer liber, la Baby Yoga, și seri de film în parc, în cadrul Tres Court International Film Festival.

Scurt-metraje în aer liber și Baby Yoga, în Iulius Parc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share