Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Scurt-metraje în aer liber și Baby Yoga, în Iulius Parc

Acestea sunt clase de yoga cu mămici și pitici în aer liber, la Baby Yoga, și seri de film în parc, în cadrul Tres Court International Film Festival.

Pulsul efervescent al Clujului se simte în gama diversificată de evenimente organizate la final de săptămână, în Iulius Parc.

Acestea sunt clase de yoga cu mămici și pitici în aer liber, la Baby Yoga, și seri de film în parc, în cadrul Tres Court International Film Festival. Weekend-ul acesta iubitorii de film sunt așteptați în Iulius Parc.

Aici vor putea să vadă cele mai bune producții mondiale de maximum 4 minute, prezentate în 50 de orașe din întreaga lume și în 10 din România. Proiecțiile în aer liber au loc vineri și sâmbătă, de la 21:30, iar intrarea este liberă.

După ce îi sărbătoriți pe cei mici de 1 iunie, sunteți așteptați în Iulius Parc la Baby Yoga. Duminică, 4 iunie, de la ora 16:00, mămici, tătici, pitici sunt așteptați să învețe tehnici de training sub forma unui show cu eșarfe, stegulețe, baloane, surprize și cadouri.

Cursurile sunt este susținute de Mirela Buzilă, trainer autorizat Baby Yoga, certificat în Marea Britanie de către Academia „To Baby And Beyond” și Asociația Terapeuților Complementari din Europa.

De asemenea, la WCF International Cat Show, concurs internațional, veți putea admira peste 130 de feline, în Atriumul Iulius Mall Cluj, în perioada 3-4 iunie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,

Neversea a lansat biletele de o zi

Articolul următor
Consiliul Județean (CJ), prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, a lansat o invitație clujenilor și turiștilor care vizitează județul să utilizeze CTA.

Clujul își lansează o nouă aplicație de turism

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share