Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Caravana de screening al cancerului de col uterin la Miraslău, judeţul Alba

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin va fi prezentă în data de 12 iunie 2023, în localitatea Miraslău din judeţul Alba, în intervalul orar 11.00-15.00, la sediul Primăriei, str. Principală nr. 284.

Invităm toate femeile cu vârsta între 24 şi 64 de ani să beneficieze de această oportunitate şi să vină la un consult de specialitate şi testare gratuită Babeş Papanicolau şi HPV, în vederea depistării leziunilor precursorii ale cancerului de col uterin.

Screening-ul salvează vieti, iar cancerul de col uterin este unul dintre formele de cancer care poate fi prevenit si depistat precoce.

Un test de 5 minute oferă femeilor care se prezintă la caravană 5 ani de linişte. Specialistul este acolo pentru sănătatea femeii, iar cele 5 minute petrecute la caravana de screening pentru testare Babeş Papanicolaou sau HPV pot fi esentiale pentru viitorul şi sănătatea ei şi a familiei ei.

Această testare este o procedură necesară din punct de vedere medical, care ajută la depistarea şi diagnosticarea din timp a cancerului de col uterin. Descoperit la timp şi tratat corect, cancerul de col uterin poate fi vindecat.

Activităţile se desfăşoară în cadrul proiectului „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru” (cod SMIS 138603) derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
CNTLA a reunit 400 de fermieri tineri și seniori, actori politici importanți, experți în agribusiness, reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale, precum și parteneri din România și de la Bruxelles.

Conferința Națională Tineri Lideri pentru Agricultură, un real succes

Articolul următor
Tipografia flexografică Rottaprint va investi 2 milioane de euro pentru a scoate produse sustenabile.  

Revoluția etichetelor de la Cluj: ecologice, inteligente și antifurt

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share