Licitație pentru chioșcuri și tonete de comercializare a ziarelor la Timișoara

Timișorenii vor avea, în curând, acces la spații civilizate de comercializare a ziarelor, revistelor și altor produse culturale sau de promovare a orașului.

Primăria Timișoara lansează licitația publică deschisă, cu strigare, pentru 9 amplasamente de chioșcuri și tonete moderne, realizate după un model unitar.

Dintre cele 9 amplasamente scoase la licitație, 3 sunt pentru chioșcuri, suprafața alocată fiind de 12 mp/chioșc, iar celelalte 6 pentru tonete, având alocată o suprafață mai mică, de 6 mp/tonetă.

Tonetele sunt destinate comercializării de materiale de presă, cărți, reviste.

Chioșcurile au o utilizare mai largă, fiind permisă comercializarea produselor alimentare ambalate (e.g. ciocolată, biscuiți, apă, gumă de mestecat etc.) și nealimentare de mici dimensiuni, cărți, reviste, ziare, produse artizanale, suveniruri cu caracter de promovare turistică, articole create de artiști plastici.

Locații

Locațiile scoase la licitație pentru amplasarea noilor modele de chioșcuri sunt următoarele:

Locațiile scoase la licitație pentru amplasarea noilor modele de tonete sunt următoarele:

Tonetele și chioșcurile vor fi licitate pentru o perioadă de închiriere de 5 ani.

Licitația este deschisă, cu strigare, și va avea loc în data de 10 august a.c. la ora 10.00, la sediul Municipiului Timișoara, în Sala de Licitații. Pot participa persoane juridice, persoane fizice autorizate, asociații familiale și întreprinderi individuale.

 

Exit mobile version