Bistrițenii de la Turma, premiați la Romanian Beef Master

La Brașov, s-a desfășurat Romanian Beef Master (RBM), eveniment în cadrul căruia fermierii și bucătarii și-au unit eforturile pentru a oferi consumatorilor experiențe gourmet.

Brandul bistrițean Turma a primit distincția Best Beef Cut în cadrul competiției naționale dedicate cărnii de vită premium.

La Brașov s-a desfășurat Romanian Beef Master (RBM), eveniment în cadrul căruia fermierii și bucătarii și-au unit eforturile pentru a oferi consumatorilor experiențe gourmet, conform Bistrițeanul. „Nu e lucru puțin să primești distincția Best Beef Cut la RBM, dar când aceasta vine de la președintele Euro-Toques International și RBM, fin cunoscător al cărnii de vită, chiar ne superonorează.

Felicitări tuturor participanților la RBM, a fost o onoare să jurizez atâtea dish-uri în care pasiunea, dedicarea și talentul s-au simțit în gustul cărnii de vită!”, a precizat Bogdan Negrescu, bussiness development manager în cadrul Turma.

Brandul comercializează carne cu tăieturi speciale pentru tigaie sau grill, tăieturi pentru cuptor (fripturi înăbușite), tăieturi speciale pentru tocănițe sau ciorbe. Fondatorul companiei care îl deține, ITL Agrocomplex, Ovidiu Ciuruș, are o fermă cu 3.000 de vite, la Lechința și una cu 25.000 de ovine, la Livezile.

Rasele de vită crescute sunt Charolaise, Limousine, Aberdeen Angus, Blanc-Bleu Belge, Aubrac, Siementhal. Compania bistrițeană face export de vită din rase de carne pe piețele din Europa și Asia.

Exit mobile version