La FOODTECH și GLOBAL PACK 2023 participă 10 expozanți din România

În perioada 11-13 noiembrie 2023, are loc la Atena FOODTECH 2023, expoziția anuală ce reunește la nivel internațional tehnologiile de producție, procesare, depozitare și manipulare a alimentelor și băuturilor. Organizarea paralelă a FOODTECH cu GLOBAL PACK creează sinergii importante, deoarece este un stimulent puternic pentru toți profesioniștii din industrie să viziteze ambele expoziții pentru a găsi cele mai eficiente soluții pentru nevoile lor de afaceri.

Pentru anul acesta cele două expoziții propuse în paralel și-au propus să fie punctul de întâlnire al tuturor factorilor de decizie din industria alimentelor și băuturilor. România participă la ediția 2023 a FOODTECH cu 10 expozanți. Este vorba despre companii din domeniul ambalajelor, tehnologiei din industria alimentară

Industria mondială a alimentelor și băuturilor se află pe o traiectorie impresionantă de dezvoltare, modernizare și reconversie. Astăzi este pusă în fața trendurilor ce orientează populația spre o alimentație sănătoasă, care cere mai puține intervenții asupra materiilor prime, dar și  procesare redusă. Trecerea unei mari părți a pieței consumatorilor către opțiuni nutriționale sănătoase și inovatoare, precum și modificările pe scară largă impuse metodelor de producție vor fi regăsite în cadrul celei de-a 3-a expoziții FOODTECH, singura expoziție din Grecia care vizează 100% tehnologiile de producție și standardizare Food & Beverage, care își propun să ofere soluții acestor noi cerințe.

Participanți la FOODTECH cu GLOBAL PACK 2023

Cele 10 companii care participă la dubla expoziție de la Atena sunt:

Exit mobile version