Bihorul – buget de 2,5 miliarde de lei pentru 2024, cu 59% mai mare ca în 2023

Luni, 15 ianuarie, a fost publicat în transparență decizională proiectul de hotărâre pentru aprobarea bugetului județului Bihor și al instituțiilor subordonate pe anul 2024.

Veniturile bugetului consolidat în cuantum de 2.549.707,44 mii lei reprezintă o creștere de 59,27 % față de valorile aprobate în bugetul pentru anul 2023 și sunt compuse din:

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a Consiliul Județean Bihor la Secțiunea transparență decizională: https://www.cjbihor.ro/informatii-publice/transparenta/transparenta-decizionala/, la sediul instituției din Oradea, str. Parcul Traian nr. 5 și, în plus, proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la biroul de relaţii cu publicul al instituției.

 

Contestații, propuneri, sugestii

În temeiul prevederilor art. 39 alin.3 al Legii nr. 273/2006 din 29 iunie 2006 privind finanțele publice locale cu modificările și completările ulterioare, locuitorii unității administrativ-teritoriale pot depune contestații privind proiectul de buget în termen de 15 zile de la data publicării sau afişării acestuia pe website-ul și la avizierul Consiliului Judeţean Bihor.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul supus consultării se pot depune până la data de 30.01.2024 ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: registratura@cjbihor.ro , prin poştă, pe adresa Consiliul Județean Bihor sau la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa Municipiul Oradea, str. Parcul Traian nr. 5, între orele 8-16.

Materialele transmise vor purta menţiunea “Propuneri privind Proiectul de buget de venituri și cheltuieli al Județului Bihor și a instituțiilor subordonate pe anul 2024”.

 

Credit foto: depositphotos.com

 

Exit mobile version