O nouă ediție Property & Facility Management Conference

Property & Facility Management Conference, cel mai important eveniment local dedicat serviciilor de administrare și gestionare a clădirilor și proprietăților, revine cu o nouă ediție pe 26 martie 2024, la Hotel JW Marriott din București. An de an, conferința reprezintă un forum de prim rang, unde profesioniștii din domeniu se adună pentru a explora cele mai recente tendințe și inovații din industrie.

Ediția din acest an a evenimentului se va concentra asupra optimizării și gestionării costurilor în domeniul facility management. Într-o perioada în care eficiența și economisirea de resurse sunt vitale pentru succesul organizațiilor, conferința își propune să ofere participanților un cadru solid pentru dezbaterea și implementarea strategiilor care vor contribui la o administrare mai inteligentă și rentabilă a clădirilor și proprietăților.

Printre subiectele acestei ediții se numără:

 

 

 

 

 

 

Participând la acest eveniment:

 

 

 

 

 

Mai multe detalii despre program și vorbitorii invitați vor fi disponibile pe site-ul evenimentului: www.propertyconference.ro.

Noua ediție se va desfășura exclusiv “în persoană”, la Hotel JW Marriott din București, iar participarea va fi posibilă doar cu prezență fizică, în sala de conferință.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre conferință, vă invităm să urmăriți pagina oficială de Facebookevenimentul creat special, dar și pagina de LinkedIn.

 Property & Facility Management Conference 2024 este organizat de Evensys în parteneriat cu Kaufland România și cu sprijinul CPI Property Group, CBRE România, Atalian România, Colliers România, BMF Grup, Globalworth România, Schneider Electric România, BSS – Building Support Services și Tchibo România.

Exit mobile version