Secretele pralinelor belgiene, dezvăluite în Iulius Mall Cluj

În 26 februarie, în locația Leonidas din Iulius Mall Cluj, va avea loc un atelier delicios şi aromat susţinut de Maîtres Chocolatier Daniel Stallaert, star culinar în Belgia, recunoscut de Académie Culinaire de France.

În 26 februarie, în locația Leonidas din Iulius Mall Cluj, va avea loc un atelier delicios şi aromat susţinut de Maîtres Chocolatier Daniel Stallaert, star culinar în Belgia, recunoscut de Académie Culinaire de France.

O experiență delicioasă, de unde vei pleca nu doar cu zâmbetul pe buze, ci și cu gustul dulce al celei mai fine praline belgiene, te așteaptă în Iulius Mall. În intervalul orar 14:00-21:00, maestrul ciocolatier Leonidas Daniel Stallaert va susține câteva sesiuni demonstrative „How it’s made”. Acesta va împărtăși cu cei curioși tainele realizării pralinelor Coeur Framboise.

Atelierul are loc în zona Atrium din Iulius Mall. Maîtres Chocolatier Daniel Stallaert este cunoscut drept unul dintre cei mai buni artiști de ciocolată din lume, un star culinar, mai ales în Belgia.

În fiecare lună, acesta îi furniza Prințesei Diana aproximativ un kilogram de ciocolată artizanală. În februarie 2022, expertiza lui Daniel Stallaert a fost recunoscută și consacrată printr-o diplomă de la înalta autoritate a Académie Culinaire de France, recunoașterea supremă pentru orice bucătar sau patiser.

Exit mobile version