Clujul are un cluster triplu “medaliat” cu aur. Unic în Europa de Sud-Est

TITC devine astfel unul dintre cele 67 de clustere din toate domeniile de activitate de pe continentul european care dețin această etichetă și singurul cluster de IT din Europa de Sud-Est certificat cu Gold Label.

Unul dintre proiectele la care a participat asocierea cu sediul la Cluj | Foto: TITC

Transilvania IT Cluster (TITC) a obținut, pentru a treia oară consecutiv, “eticheta de aur” acordată de European Clusters Labelling Excellence Structure, organizație ce promovează și recunoaște excelența în gestionarea clusterelor.

TITC devine astfel unul dintre cele 67 de clustere din toate domeniile de activitate de pe continentul european care dețin această etichetă și singurul cluster de IT din Europa de Sud-Est certificat cu Gold Label.

““Eticheta de aur” este cea mai înaltă certificare europeană posibilă pentru managementul clusterelor, iar această distincție ne pune în linie cu cele mai bune clustere din Europa. Această certificare reprezintă recunoașterea supremă a angajamentului și eforturile constante de dezvoltare a organizației, conform standardelor europene.

Doi experți independenți, care au condus interviuri cu managerul clusterului, Bianca Muntean, și cu membrii echipei, au analizat 31 de indicatori de excelență în managementul clusterelor. Recunoașterea nu numai că ne confirmă angajamentul față de excelență, ci și validează eforturile noastre continue de a oferi suport și oportunități valoroase membrilor și partenerilor noștri”, conform TITC.

“Organizația numără 23 de membri ai echipei de management. În ultimul an, TITC s-a dezvoltat foarte mult. Suntem implicați în tot mai multe proiecte, astfel că ni s-au alăturat mai mulți profesioniști. Cluster managerul Bianca Muntean are alături în echipa de management și strategie, din februarie, experți cu vastă experiență: Andra Tănase, Andrei Martîniuc, Dumitru Petreuș, Simona Burian, Andrea Pop”, potrivit TITC.

Clusterul cu sediul la Cluj adună sub aceeași umbrelă 180 de companii inovatoare, universități, instituții de cercetare, autorități locale și organizații nonguvernamentale, cu scopul de a stimula colaborarea, inovarea și dezvoltarea sustenabilă a industriei IT în regiune și în întreaga țară.

TITC oferă o platformă de networking și schimb de cunoștințe, facilitând parteneriate strategice și promovând dezvoltarea competențelor și a afacerilor în domeniul tehnologiei.

Exit mobile version