Proiect pentru creșterea gradului de siguranță la Aeroportul Oradea

Selina a finalizat și predat un proiect care are ca scop creșterea gradului de siguranță și securitate la Aeroportul Internațional Oradea.

În cadrul acestuia a fost construit un gard perimetral și s-au implementat sisteme de supraveghere tip gard inteligent. De asemenea, a fost construit un post de control pentru controlul persoanelor, vehiculelor și mijloacelor aeroportuare, ce acced în ZSAR (zona de securitate cu acces restricționat) și ZOA (zona de operațiuni aeriene) și s-a amenajat un drum perimetral în incinta aeroportului, care să asigure siguranța și securitatea traficului aerian.

Echipa Selina a construit și o remiză PSI și dispecerat pază pentru gararea și întreținerea a două autospeciale de intervenție în caz de incendiu și o autosanitară, precum și un garaj pentru gararea și întreținerea mijloacelor aeroportuare.

Din fonduri europene

Proiectul: „Creșterea gradului de siguranță și securitate la Aeroportul Oradea”, are o valoare de circa 47,76 milioane lei fără TVA, din care aproximativ 44,79 milioane de lei reprezintă cheltuieli nerambursabile finanțate din fonduri europene și bugetul de stat.

 

Exit mobile version