Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

OSCAR Downstream susține ,,Cupa Nadia Comăneci la Gimnastică Artistică”

OSCAR Downstream, cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, adaugă în palmaresul proiectelor de educație prin sport o colaborare reprezentativă pentru gimnastica românească, susținând a X-a ediție a concursului național „Cupa Nadia Comăneci la Gimnastică Artistică”, organizat de Fundația Nadia Comăneci.

Parteneriatul se adaugă unui palmares reprezentativ de proiecte prin care compania românească susține performanța și educația prin sport a tinerelor generații.

OSCAR Downstream, cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, adaugă în palmaresul proiectelor de educație prin sport o colaborare reprezentativă pentru gimnastica românească, susținând a X-a ediție a concursului național „Cupa Nadia Comăneci la Gimnastică Artistică”, organizat de Fundația Nadia Comăneci.

Lansată în anul 2014, competiția a devenit deja tradiție la nivel național și este inclusă în calendarul competițional al Federației Române de Gimnastică. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-1 iunie 2024 la Sala ,,Nadia Comăneci’’ a CSM Onești, cu participarea a aproximativ 100 de gimnaste junioare I, II și III și antrenori de la cluburile de profil din România. Cele mai bune gimnaste primesc burse în bani, atât de necesare pentru derularea unui program eficient de antrenament și performanță.

„Am crescut cu legenda și moștenirea Nadiei Comăneci, un simbol de performanță și reziliență pentru sportul național, dar și pentru societatea noastră. Așa că, decizia de a susține această competiție a venit natural, pentru că noi credem în puterea valorilor naționale și în rolul pe care acestea îl au în formarea noilor generații și dezvoltarea societății românești.

Cred că business-ul și sportul au foarte multe lucruri în comun, iar OSCAR Downstream este un brand 100% românesc care a demonstrat, la rândul său, că România poate să facă performanță și să concureze de la egal la egal cu companii multinaționale. Ne bucurăm să fim alături de tinerele noastre gimnaste, care duc mai departe tradiția și aspirațiile atâtor generații, așa cum și noi punem umărul la dezvoltarea sustenabilă a României, alături de clienții și partenerii noștri, de peste 22 de ani”,  a declarat Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream.

”Ajunsă la a X-a ediție, Cupa Nadia Comăneci se bucură de sprijinul mai multor parteneri care investesc în descoperirea și susținerea valorilor. Încrederea acordată micilor sportive, prin intermediul Federației de Gimnastică și a altor organizații implicate în susținerea sportului, a făcut ca în acest an să reușim să revenim în elita gimnasticii mondiale.

O parte dintre actualele componente ale lotului național au participat și ele la competițiile anterioare ale ”Cupei Nadia Comăneci la Gimnastică Artistică”.  Astăzi suntem mândri de ele și ne dorim să obțină rezultate bune la Jocurile Olimpice care vor avea loc în acest an la Paris”, a declarat Virgil Munteanu, vicepreședinte al Fundației Nadia Comăneci.

Prin strategia sa de sustenabilitate, compania OSCAR Downstream se implică activ în proiecte de educație prin sport care încurajează performanța și ajută la îmbunătățirea calității vieții. În perioada 2017-2020, compania a avut colaborări cu echipele de fotbal Concordia Chiajna (copii și juniori) și CFR Cluj (copii și juniori).

În paralel, compania derulează propriile acțiuni și campanii sportive. Cea mai recentă inițiativă este cross-ul caritabil Run for Heroes – fueled by OSCAR, care va avea loc pe 15 iunie în Parcul Herăstrău din București. Acțiunea face parte din campania de conștientizare și eliminare a stigmei legate de sănătatea mintală, proiectul fiind desfășurat în parteneriat cu Centrul Social de Psihoterapie TFH (Together for Humanity).

Despre OSCAR Downstream

Cu o istorie de peste 22 de ani, OSCAR Downstream este cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, aflată în top 5 jucători, cu un portofoliu de peste 5.000 de clienți din industrii cheie, precum transport, construcții, industrie sau agricultură.

Strategia sa de sustenabilitate este construită pe cinci piloni de acțiune, fiecare cu inițiative separate – Oscar pentru angajați (implicare prin acțiuni de voluntariat),  Oscar pentru comunitate, Oscar pentru Educație (implicarea activă pentru susținerea educației copiilor și tinerilor), Oscar pentru sănătate (inițiative pentru îmbunătățirea și modernizarea sistemului medical) și Oscar pentru Mediu (inițiative pentru politici sănătoase și măsuri de siguranță).

OSCAR Downstream face parte din grupul antreprenorial Alfa Group, fondat de Alin Niculae. Pentru alte detalii, accesați website-ul oscars.ro sau pagina oficială de LinkedIN.

Despre Fundația Nadia Comăneci

Fundaţia Nadia Comăneci este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit înființată de Nadia Comăneci, un simbolul al gimnasticii românești și mondiale, fiind prima gimnastă care a obținut punctajul perfect într-o competiție olimpică.

După modelul Nadiei Comăneci, câștigătoare a cinci medalii olimpice, sportivă de top a secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste din toate timpurile, fundația care îi poartă numele încurajează și susține performanța în sport și alte activități de dezvoltare educațională și profesională, promovând o viață perfectă, de nota zece, pentru toate vârstele.

Printre programele derulate de Fundație se numără Cupa Nadia Comăneci la gimnastică artistică, 10 pentru gimnastică (dedicat sportivilor tineri din cele peste 50 școli de gimnastică din România),

Programul MiniMe (un proiect educativ – sportiv noncompetițional în care copiii cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani fac mișcare alături de părinții lor, dar și individual și în echipe) și Gândește Drept. Informează-te! (un program pentru accesul la informația economică, dedicat studenților din universități economice și tehnice).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcul 1 Decembrie din Oradea va avea fântână arteziană cu jocuri de lumini

Articolul următor

Interviu TB cu dr. Mircea Dogariu, medic de medicină integrativ-holistică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share