Călin Costinaș: „România importă mâncare nu din lipsă de resurse, ci de plan”

Clubul

Coordonatorul grupului de lucru „Produs românesc” – Agrinnovator, Clubul Fermierilor Români, arată cum putem să reparăm un deficit de miliarde și să construim o industrie agroalimentară competitivă.

Deficitul este o hartă a oportunităților pierdute

Cum se poate începe

Călin Costinaș are 35 de ani de experiență în antreprenoriat și în conducerea și dezvoltarea unor companii de retail aflate în portofoliul fondurilor de investiții, precum Profi România, unde e director general adjunct și a coordonat extinderea rețelei la nivel național. A absolvit Facultatea de Ingineria Mediului a Universității de Științele Vieții din Timișoara și deține un master în agricultură. Este președintele Fundației Excelsior Alumni USVT, implicându-se activ în susținerea tinerilor absolvenți și a inițiativelor educaționale. Coordonează grupul de lucru „Produs românesc” din cadrul Agrinnovator – think tank susținut de Clubul Fermierilor Români, care își propune să faciliteze accesul produselor agroalimentare românești în marile lanțuri de retail și să creeze un cadru sustenabil de colaborare între fermieri, procesatori și comercianți.

Exit mobile version