Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air va mări frecvența zborurilor de Cluj

Aceasta va mări frecvența de operare a 30 de rute spre și dinspre Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Bacău și București

Compania maghiară low-cost Wizz Air a anunțat creșterea frecvenței de operare a zborurilor sale din Sibiu și Cluj-Napoca.

Aceasta va mări frecvența de operare a 30 de rute spre și dinspre Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Bacău și București, conform Boarding Pass. Wizz Air va aloca, din octombrie, alte cinci avioane bazei sale din București – Otopeni, iar numărul avioanelor care vor opera zboruri de aici ajunge la 17.

Din decembrie, compania va zbura din București spre aeroporturile din Larnaca, Praga și Atena. Toate aceste rute vor fi operate din 2 decembrie. De asemenea, va prelua din pasagerii Blue Air.

Principalul său concurent din România, Blue Air, a informat că își va relua zborurile în urma ridicării popririi conturilor sale de către Agenția Fondului pentru Mediu. Operatorul privat autohton are datorii de 230 de milioane de euro la furnizori, adică o jumătate din veniturile realizate într-un an normal.

Aeroportul Cluj are 60 de rute regulate spre 19 de țări din Europa și Orientul Mijlociu și șapte zboruri charter spre destinații turistice. Printre operatorii principali mai figurează Wizz Air, Tarom, Lufthansa, Ryanair, Turkish Airlines, LOT, HiSky, Air Connect, Aeroexpress Regional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Weekend de Jazz la Arad

Articolul următor

FOTO Karpatia Horse Show revine în 2022! Sport-entertainment-show-emoții, adrenalină!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share