ROMGAZ participă la ExpoEnergiE

Categorii: Energie

Compania SNGN ROMGAZ SA Mediaș va fi prezentă la târgul internațional ExpoEnergiE, ce se va desfășura între 12 si 15 octombrie 2016, la ROMEXPO, prin SIRCOSS – Sucursala de Servicii la Sonde a societății, la standurile nr. 32-33 (Pavilion C1) și nr.01 (Platforma C1).

 

 

SIRCOSS a preluat în 2003, an în care a fost înființată, activitățile specifice operațiilor de intervenție la sondă din cadrul fostei Centrale a Gazului Metan și reunește toate formațiile și utilajele care desfășoară lucrări de intervenții și operații speciale la sondă.  Despre SIRCOSS, detalii puteți găsi pe www.romgaz.ro – pagina Operații Speciale la Sonde.

 

ExpoEnergiE (www.eee-expo.ro) este dedicat atât producătorilor, distribuitorilor, autorităţilor şi specialiştilor din industriile energiei, cât şi producătorilor de echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale şi devine o platformă de interacţiune între jucătorii din acest domeniu.

 

A şasea ediţie a ExpoEnergiE se va desfăşura în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO în perioada 12 – 15 octombrie 2016, în acelaşi timp cu TIB (www.tib.ro) – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti şi INVENTIKA (www.expoinventika.ro) – Salonul de invenţii şi inovaţii. 

 

Programul de vizitare este următorul: 12-14 octombrie 2016, orele 10:00-18:00; 15 octombrie 2016, orele 10.00-16.00. Prețul biletului de intrare este de 10 lei/zi, copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de bilete Romexpo.

 

Accesul pietonal se va face prin porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului, iar cel auto pe la porțile C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului. Tariful de parcare este de 3 lei/ oră. 

Exit mobile version