Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ROMGAZ participă la ExpoEnergiE

Compania SNGN ROMGAZ SA Mediaș va fi prezentă la târgul internațional ExpoEnergiE, ce se va desfășura între 12 si 15 octombrie 2016, la ROMEXPO, prin SIRCOSS – Sucursala de Servicii la Sonde a societății, la standurile nr. 32-33 (Pavilion C1) și nr.01 (Platforma C1).

 

 

SIRCOSS a preluat în 2003, an în care a fost înființată, activitățile specifice operațiilor de intervenție la sondă din cadrul fostei Centrale a Gazului Metan și reunește toate formațiile și utilajele care desfășoară lucrări de intervenții și operații speciale la sondă.  Despre SIRCOSS, detalii puteți găsi pe www.romgaz.ro – pagina Operații Speciale la Sonde.

 

ExpoEnergiE (www.eee-expo.ro) este dedicat atât producătorilor, distribuitorilor, autorităţilor şi specialiştilor din industriile energiei, cât şi producătorilor de echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale şi devine o platformă de interacţiune între jucătorii din acest domeniu.

 

A şasea ediţie a ExpoEnergiE se va desfăşura în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO în perioada 12 – 15 octombrie 2016, în acelaşi timp cu TIB (www.tib.ro) – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti şi INVENTIKA (www.expoinventika.ro) – Salonul de invenţii şi inovaţii. 

 

Programul de vizitare este următorul: 12-14 octombrie 2016, orele 10:00-18:00; 15 octombrie 2016, orele 10.00-16.00. Prețul biletului de intrare este de 10 lei/zi, copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de bilete Romexpo.

 

Accesul pietonal se va face prin porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului, iar cel auto pe la porțile C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului. Tariful de parcare este de 3 lei/ oră. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Karpatia Horse Show 2016

Articolul următor

Colectarea eficienta a creantelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share