Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Abonamente

ABONEAZĂ-TE LA TRANSILVANIA BUSINESS   

 

Sprijină imaginea afacerilor românești

Revista economică lunară Transilvania Business este singura publicaţie dedicată afacerilor din Transilvania, dar și din celelalte regiuni și din București, adresată celor care doresc să se informeze sau să se promoveze despre/în acest areal. Cu un tiraj de 6.000 exemplare, peste 120 de pagini şi distribuţie națională, revista oferă vizibilitate şi notorietate antreprenorilor, ideilor şi afacerilor.

Publicația este pe piață de 9 ani, perioadă în care s-a dezvoltat permanent, atât din punct de vedere al conținutului editorial, cât și ca formulă de distribuție. În prezent, revista se distribuie în 1.400 locații la nivel național (în rețeaua BURDA – standurile de presă din stațiile OMV, MOL, Rompetrol, Petrom, în rețeaua Inmedio, în Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București, dar și la evenimente de business, pe bază de parteneriate sau la invitația organizatorilor).

Cu un conținut generalist, în cele 10 ediții anuale ale revistei sunt publicate interviuri cu CEO, directori generali, șefi de departamente din companii, advertoriale de prezentare și promovare a afacerilor, reportaje, machete publicitare sau știri de ultimă oră din mai multe domenii: industrie, auto, energie, sănătate, IT, real estate, infrastructură, agricultură, evenimente etc.

În funcție de dinamica economică și interesul companiilor, în cadrul revistei sunt realizate ample secțiuni speciale sau sunt publicate ediții tematice pe domenii de interes: Industria Automotive, Imobiliare – Rezidențial, HR, IT, Sănătatea privată sau despre emergența unor orașe din România. Revista Transilvania Business publică și “2017/2018 Yearbook: Office, Logistics and Industrial Parks”, în limba engleză, distribuit și la nivel internațional, produs care este oferit și abonaților revistei.

Revista Transilvania Business este un produs unic la nivel de industrie media şi poate fi un instrument extrem de util pentru promovarea activității companiilor. Revista oferă soluții de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor, interviuri în exclusivitate cu diverse personalități și informații din sfera economică și financiară, analize, studii de caz. Face cunoscută activitatea antreprenorială, explică ingredientele succesului în business, duce la creșterea expunerii și notorietății companiilor în mediul de afaceri, prin distribuție și prezența la evenimentele majore ale companiilor.

Abonamentul Dvs. este o investiție în scriitura economică a redactorilor revistei Transilvania Business!

Merită să te abonezi la Revista Transilvania Business!

Cost abonament PRINT sau DIGITAL (format pdf): 500 LEI/an (TVA 5% inclus)

 

Pentru abonament, în format PRINT sau DIGITAL, completaţi formularul pe care îl puteți descărca de mai jos şi expediaţi-l prin e-mail la adresa: abonamente@transilvaniabusiness.ro sau apelați telefonic una din următoarele persoane de contact: Emo Veres (0265-215.613) sau Gabriela Belean (0759-022.324).

Abonamentul se găsește și pe SEAP, în catalogul SC Grama Proiect SRL

Denumire: abonament Transilvania Business

Cod CPV 79824000-6 servicii de tipărire și de distribuire.

Preț: 476,19 lei.

Prețul NU conține TVA 5% (23,81 lei).

Descarca de AICI formularul de COMANDA