Eveniment Importate

Karpatia Horse Show 2016

A început numărătoarea inversă pentru cel mai exclusivist eveniment hipic al anului: Karpatia Horse Show, ediția a III-a, care se va desfășura în perioada 30 septembrie-2 octombrie, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova, şi se adresează atât iubitorilor de cai şi pasionaţilor de echitaţie, cât și celor care apreciază farmecul domeniilor nobiliare și doresc experiențe inedite, organizatorii pregătind anul acesta o serie de activități conexe menite să redea viața domeniului de 130 de hectare.

Desfăşurat pe un domeniu vast, administrat de Fundaţia Cantacuzino Floreşti, concursul Karpatia Horse Show beneficiază anul acesta de o regândire a spaţiului competiţional, datorită aportului designerului irlandez Peter Fell. Dublarea numărului de treceri ale călăreţilor prin dreptul fiecărui punct de vizionare de pe traseu va adaugă spectacolului hipic o notă suplimentară de spectaculozitate! În plus, Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimoşi şi respectaţi designeri de obstacole de atelaje din lume a construit pe domeniul Cantacuzino un parcurs la un nivel tehnic foarte ridicat pentru demonstrații de măiestrie.

 

Înscrierile pentru ediţia 2016 sunt în plină desfăşurare, sportivi din numeroase țări anunțându-și deja prezenţa. Iar dacă anul trecut, un sportiv din India a călătorit peste mări şi ţări pentru a participa şi a vizita România, acum a venit rândul unui călăreţ din Australia să se înscrie la Karpatia Horse Show. “Să călătoreşti trei zile cu calul personal, atestă ineditul evenimentului şi şansa turistică pe care o generează o astfel de organizare”, spune Mihnea Vîrgolici directorul de eveniment al Karpatia Horse Show.

 

Pentru turiștii români călătoria este mai simplă, Domeniul Cantacuzino Florești este situat în apropierea stațiunilor turistice din Prahova, la doar o oră de București sau Brașov. Astfel, pe lângă spectacolul ecvestru, spectatorii vor avea posibilitatea să se iniţieze în arta călăriei şi să petreacă împreună cu prietenii ori familia un week-end într-un cadru destins şi relaxat cu zone special amenajate de food&entertainment.

 

Organizatorii promit noi experiențe și senzații tari la această ediție. De altfel, începând de anul acesta Karpatia Horse Trials a devenit Karpatia Horse Show tocmai pentru a evidenţia îmbinarea între competiţia sportivă şi show-ul ecvestru, la care se adaugă evenimente culturale, sociale şi artistice. Copiii se vor bucura și ei de jocuri, ateliere creative și premii surpriză. Printre multe alte activități destinate lor, dar și adulților, vor avea loc prezentări de ogari, parade de maşini de epocă și trăsuri cu patru cai, sesiuni foto, workshop-uri, expoziții și discuţii interactive pe teme legate de tradiţia echitaţiei în România sau despre influența domeniului în arhitectură.

 

Vineri, 30 septembrie accesul este gratuit, iar în zilele de 1 și 2 octombrie, accesul se face pe baza biletului sau abonamentului. Copiii sub 10 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult. Fiecare dintre cele trei zile de concurs va începe la orele 10:00 şi se va încheia în jurul orelor 18:00.

 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la intrare sau on-line (http://www.bilete.ro/karpatia-horse-show-30-sept-02-oct-2016) și de la punctele de vânzare bilete.ro.

 

Abonamente și bilete:
Abonamente și bilete achiziționate în avans, până la data de 20 septembrie 2016
Abonament (1 – 2 octombrie): 25 lei
Bilet pentru o zi (1 sau 2 octombrie): 20 lei

Abonamente și bilete achiziționate în avans, între 20 septembrie și 30 septembrie 2016
Abonament (1 – 2 octombrie): 35 lei
Bilet pentru o zi (1 sau 2 octombrie): 25 lei

Abonamente și bilete achiziționate după 30 septembrie 2016
Abonamente (1 – 2 octombrie): 45 lei
Bilet pentru o zi (01 sau 02 octombrie): 30 lei

 

Abonamentele si/sau biletele achiziționate în avans vor beneficia de acces prioritar în tribunele acoperite, în limita celor 500 locuri disponibile, fără a se putea rezerva locuri. Fiecare adult care a achiziționat un abonament sau bilet în avans poate fi însotit și de un copil cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani.

 

Pentru a intra în atmosfera evenimentului, vă invităm să urmăriți acest film de prezentare:
https://www.youtube.com/watch?v=7WYlNIPAW6U

 

Pentru mai multe informații despre ediția din acest an urmăriți http://www.karpatiahorse.ro/ sau pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/karpatiahorse.

 

Organizat de Asociaţia Ecvestră Hipohouse şi Fundaţia Cantacuzino Floreşti, cu susţinerea Federaţiei Ecvestre din România şi Federaţia Ecvestră Internaţională, KHS cuprinde Concursul Complet Internaţional, una, două şi trei stele concomitent cu desfăşurarea Finalei de Campionat Naţional, precum şi a unor clase destinate debutanţilor; Campionatul Național de Atelaj cu doi cai, compus din probele de maraton și conuri; Show-uri şi demonstraţii ecvestre.

 

Pe linie sportivă, competiţia ecvestră s-a remarcat încă de anul trecut prin includerea Concursului Complet internaţional de 3*, CCI 3*, ca etapă calificativă pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Astfel, spectatorii Karpatia au putut admira călăreţi de top precum Karin Donkers din Belgia sau Albert Hermoso Farras din Spania. Ambii au concurat de curând la Rio!

 

Aflat la 80 de kilometri de Bucureşti, în apropierea staţiunilor de pe Valea Prahovei, Domeniul Cantacuzino include, pe lângă ruinele palatului Micul Trianon, construit de I.D. Berindey la iniţiativa lui Gheorghe Grigore Cantacuzino “Nababul”, un complex de conace,înconjurate de o grădina în stil englezesc şi un parc de vânătoare ce vor fi readuse treptat la viaţă.

Related posts

ACAROM si EXACT SYSTEMS organizeaza Quality Academy, Pitesti, 28 noiembrie 2017

Stefana Muresan

Încasarea SAPS pentru deținatorii de pajiști fără animale

Transilvania Business

Portland, un nou premiu

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Excelența e premiată la Cluj-Napoca și în 2018! „Premiile de Excelență”, ediție aniversară

redactia

Experții Băncii Mondiale lucrează la Strategia de dezvoltare a județului Ilfov pentru următorii 10 ani

Papuc Irina

 Conferința “ Leadershift “ organizată de Mentally Fit la București, în 15 noiembrie

Ionut Oprea

„NEW CITIES” Timișoara

Ionut Oprea

Economistul Walter Block susține conferința “THE 𝗣𝗔𝗡𝗗𝗘𝗠𝗜𝗖 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗩𝗘𝗡𝗧𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗠”. Un eveniment Academeya

Ligia Voro

Forumul de Afaceri România – Vietnam

Ligia Voro

Timişoara Air Show 2017, cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării

Stefana Muresan

Brașov: Gala “Premiile Excelenței în Afaceri 2019”

Stefana Muresan

Sibiul creste an de an

Transilvania Business

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj organizează a patra ediție a „Târgului de Meserii”

redactia

APIA a finalizat analiza cererilor pentru ajutorul la motorină

Transilvania Business

Leadershipul feminin vine la Oradea. The Woman after 5pm!

Stefana Muresan

Business Summit Transilvania: Transilvania antreprenorială, o nouă abordare, o voce unitară!

Nicolae Pop

Transilvania Broker de Asigurare, aproape de listare

Stefana Muresan

Cluj Business Days 2017

Ionut Oprea

Târgul de Cariere – Peste 100 de companii angajează la Cluj

Stefana Muresan

Universitatea de Vest din Timișoara: Lansarea proiectului „Local Heritage for Active Tourism in Banat”

Stefana Muresan

Noul Hyundai Tucson, primele impresii

Doi comisari europeni şi un ministru, în dialog cu cetățenii la Cluj

redactia

Fabrica de viori din Reghin își va investiga instrumentele la Cluj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment