Compania ieșeană Gemini CAD Systems, un nou Centru Tehnologic

Gemini CAD Systems, companie ieșeană implicată în dezvoltarea de tehnologie pentru industria materialelor flexibile, anunță planurile de construire a unui nou Centru Tehnologic, o extindere majoră a actualei infrastructuri de cercetare și producție. Acest proiect, cu termenul de finalizare estimat pentru Septembrie, 2018, are rolul de a susține activitatea de cercetare și producție a echipamentelor industriale, precum și de dezvoltare a produselor software.
În același timp, noul Centru Tehnologic presupune constituirea unui hub de creștere și interacțiune atât pentru alte companii consacrate, cât și pentru start-up-urile de tehnologie locale. Acest lucru înseamnă crearea unei infrastructuri pentru colaborarea între furnizorii de produse și servicii din domeniu, precum și a unei rețele cu nuclee de expertiză în diverse specializări conexe tehnologiei.
Centrul Tehnologic va avea o suprafață totală construită de 5.600 mp, un spațiu de producție pentru echipamente industriale de 2.400 mp, una dintre cele mai mari zone de birouri open-space din Iași- 1.890 mp și o sală multifuncțională de conferințe.
Gemini CAD Systems este unul dintre liderii globali în cercetarea, dezvoltarea și implementarea de software, echipamente industriale și workflow-uri pentru companii care lucrează cu materiale flexibile, din industriile: textile, mobilă sau auto.
Compania a fost înființată în 2004 de antreprenorii ieșeni Traian Luca și Mihai Mitrică, are în prezent 121 de angajați și o solidă experiență în dezvoltarea de produse proprii care includ expertiză în algoritmică, programare C++, mecatronică și echipamente industriale.
Gemini CAD Systems a vândut până în prezent 16.000 de licențe software în 38 de țări și a înregistrat la sfârșitul anului 2016 o cifră de afaceri de 4,3 mil. euro.

Exit mobile version