Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania ieșeană Gemini CAD Systems, un nou Centru Tehnologic

Gemini CAD Systems, companie ieșeană implicată în dezvoltarea de tehnologie pentru industria materialelor flexibile, anunță planurile de construire a unui nou Centru Tehnologic, o extindere majoră a actualei infrastructuri de cercetare și producție. Acest proiect, cu termenul de finalizare estimat pentru Septembrie, 2018, are rolul de a susține activitatea de cercetare și producție a echipamentelor industriale, precum și de dezvoltare a produselor software.
În același timp, noul Centru Tehnologic presupune constituirea unui hub de creștere și interacțiune atât pentru alte companii consacrate, cât și pentru start-up-urile de tehnologie locale. Acest lucru înseamnă crearea unei infrastructuri pentru colaborarea între furnizorii de produse și servicii din domeniu, precum și a unei rețele cu nuclee de expertiză în diverse specializări conexe tehnologiei.
Centrul Tehnologic va avea o suprafață totală construită de 5.600 mp, un spațiu de producție pentru echipamente industriale de 2.400 mp, una dintre cele mai mari zone de birouri open-space din Iași- 1.890 mp și o sală multifuncțională de conferințe.
Gemini CAD Systems este unul dintre liderii globali în cercetarea, dezvoltarea și implementarea de software, echipamente industriale și workflow-uri pentru companii care lucrează cu materiale flexibile, din industriile: textile, mobilă sau auto.
Compania a fost înființată în 2004 de antreprenorii ieșeni Traian Luca și Mihai Mitrică, are în prezent 121 de angajați și o solidă experiență în dezvoltarea de produse proprii care includ expertiză în algoritmică, programare C++, mecatronică și echipamente industriale.
Gemini CAD Systems a vândut până în prezent 16.000 de licențe software în 38 de țări și a înregistrat la sfârșitul anului 2016 o cifră de afaceri de 4,3 mil. euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bosch inchiriaza 4 etaje in viitorul Isho Offices

Articolul următor

VIDEO: Cel mai mare FAB LAB din regiune, inaugurat la Iași

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share