Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bosch inchiriaza 4 etaje in viitorul Isho Offices

Bosch îşi continuă expansiunea pe piața locală de servicii
 
„ Bosch Service Solutions închiriază patru etaje din noua clădire de birouri ISHO Offices
„ Bosch este prezent de zece ani pe piața timișoreană de servicii
„ Compania investește în educație și în dezvoltarea profesională a angajaților
„ Noi oportunități de carieră pentru tinerele talente
Bosch Service Solutions, furnizorul global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, își consolidează poziția pe piața locală și planifică relocarea activităților sale în noua clădire ISHO Offices din Timișoara, la jumătatea anului viitor. Noul complex imobiliar, care dispune de arhitectură contemporană și integrează numeroase soluții tehnice de ultimă generație, este amplasat central și permite accesul facil la mijloacele de transport în comun și la diverse zone de interes. În prima etapă aferentă mutării, care se va încheia la sfârșitul anului 2018, Bosch va închiria patru etaje, cu o suprafață totală de 6,600 metri pătrați. Compania, care anul acesta a sărbătorit un deceniu de activitate pe piața timișoreană, intenționează să își extindă spațiul de birouri în următorii ani. “Noile birouri vor conține elemente arhitecturale inovatoare și inspiraționale, oferind angajaţilor un mediu de lucru care să faciliteze interacțiunea directă și creativitatea“, declară Gabriela Ile, manager de resurse umane la Bosch Service Solutions din Timișoara.
Bosch transformă cerinţele clienţilor în soluţii de succes
Locația din Timișoara aparține diviziei Bosch Service Solutions, furnizor global care folosește tehnologie de ultimă oră și soluții conectate la internet pentru a dezvolta soluții integrate și inovatoare de servicii în domeniile mobilității, monitorizării și experienței clienților. “Ne bucură creșterea de la an la an a companiei, fie că ne referim la numărul de angajați și cifra de afaceri, fie că vorbim de complexitatea proiectelor”, precizează Raluca Românu, Director General al Bosch Service Solutions România.“ La baza acestei creșteri stă solidaritatea echipei de management, majoritatea colegilor fiind împreună din primii ani de existență a companiei”, a continuat Românu.
Locația din Timișoara a înregistrat o creștere cu două cifre în 2016, fiind principala locație din Europa ce oferă servicii externalizate pentru Grupul Bosch. Diversitatea lingvistică reprezintă unul dintre atuurile importante ale locaţiei, care oferă servicii în 20 de limbi de circulatie internaţională, în domenii precum: helpdesk tehnic și consultanţă IT, relaţii cu clienţii, soluţii financiar-contabile, order management, achiziţii pentru clienţi din diverse sectoare de activitate. “În 2017, Bosch Service Solutions continuă să se concentreze asupra proiectelor internaționale, fie în domeniul activităților administrative şi de suport în afaceri, fie în domeniul suportului tehnic“, a adăugat Românu. Acest lucru îi permite locației din România să creeze un avantaj competitiv, rezultat în mare parte din competențele și experiența angajaților.
Concentrare pe educație și dezvoltarea angajaților
Bosch acordă o atenţie deosebită dezvoltării profesionale a angajaţilor săi. În 2016, angajaţii din Timișoara au beneficiat de peste 85 de training-uri tehnice și de dezvoltare personală, iar 15 grupe formate din mai mulți angajați au participat la cursuri de limbă engleză și germană.
Prin parteneriatele cu universitațile locale, compania a oferit în anul 2016 un program de practică, în care doisprezece studenți au avut șansa să înțeleagă ce înseamnă activitatea într-o companie multinațională, care oferă soluţii de afaceri. Locația Bosch este din ce în ce mai atractivă pentru străini, 38 de expați desfășurându-și momentan activitatea în Timișoara.
Noi oportunități de carieră pentru tinerele talente
Prin campania de recrutare intitulată „Let’s be remarkable”, Bosch invită potenţialii candidaţi să înceapă o carieră remarcabilă într-un mediu de muncă competitiv şi internaţional. Compania Bosch Service Solutions recrutează în prezent la Timișoara economişti, suport în achiziţii, manageri de proiecte IT şi suport IT, analişti SAP și suport tehnic. Compania oferă angajaților săi diverse beneficii, precum program de lucru flexibil, posibilitatea de a lucra de acasă, acces la activități sportive sau servicii medicale.
Mai multe informaţii despre poziţiile vacante pot fi citite pe site-ul companiei
www.bosch-career.ro.
 
 
Bosch Service Solutions este un furnizor global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, care folosește tehnologie de ultimă oră și soluții conectate la internet pentru a dezvolta soluții integrate și inovatoare de servicii în domeniile mobilității, monitorizării și experienței clienților. Aproximativ 9.000 de angajați din 27 de locații oferă asistență clienților naționali și internaționali în mai mult de 35 de limbi, în principal din sectoarele auto, călătorii și transport, precum și din sectorul logistic și cel de tehnologia informației și comunicațiilor.
 
Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără peste 4.800  de angajaţi în patru entităţi. În anul 2016, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 332 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.  În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.
 
Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 390.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2016). Conform cifrelor preliminare, compania a generat vânzări de peste 73.1 miliarde de euro în 2016. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Lider în IoT, Bosch ofera soluţii inovatoare pentru case inteligente, oraşe inteligente, mobilitate conectată şi industrie conectată. Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată şi de a spori  calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.” Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 450 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua globală de producţie, inginerie şi vânzări Bosch acoperă aproape toate ţările din lume. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 59.000 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare în cele aproximativ 120 locaţii din lume.
 
Compania a fost înfiinţată în 1886 la Stuttgart de către Robert Bosch (1861-1942), sub denumirea „Atelier de mecanică fină și inginerie electrică”. Structura specială a proprietăţii Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permiţând companiei să planifice şi să facă investiţii semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92 de procente din acţiunile Robert Bosch GmbH sunt deţinute de fundaţia caritabilă Robert Bosch Stiftung GmbH. Majoritatea drepturilor de vot sunt deţinute de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial. Funcţiile de conducere antreprenorială ale grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acţiuni sunt deţinute de familia Bosch și de Robert Bosch GmbH.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ingredientul “X” pentru succes în afaceri

Articolul următor

Compania ieșeană Gemini CAD Systems, un nou Centru Tehnologic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share