Medisprof din Cluj Napoca se extinde si deschide un nou spital privat destinat tratamentelor oncologice, investiție de peste 12 milioane euro

Tags: ,

Medisprof, clinica oncologica din Cluj Napoca, se extinde si deschide un nou spital privat destinat tratamentelor oncologice. Constructia noului spital s-a realizat in aproximativ 18 luni si a necesitat investitii de peste 12 milioane euro. Partenerul bancar al Medisprof in demersul deschiderii noului spital a fost UniCredit, care a sustinut realizarea constructiei centrului de diagnostic si tratament si achizitia de echipamente, printr-o finantare agregata de peste 7 milioane de euro, scrie wall-street.ro.
Proiectul de dezvoltare a spitalului a inceput acum 4 ani, cand un consultant a vorbit conducerii despre nevoia de a dezvolta radioterapia in Romania. Desi Medisprof tocmai inaugurase o extindere a actualei clinici, dubland suprafata precedenta, a fost luata decizia de a cauta un teren pentru a dezvolta un un spital integrat de oncologie, care sa raspunda nevoilor cat mai multor pacienti. In prima parte a anului 2014 a fost achizitionat terenul si a fost inceput proiectul de arhitectura.
Scopul acestui spital este de a trata un numar cat mai mare de pacienti apartinand tuturor claselor sociale. Serviciile oferite de Medisprof Cancer Center vor fi: chimioterapie in regim de spitalizare de zi, radioterapie, imagistica, laborator propriu de analize, psihologie, nutritie si consiliere genetica. Pe langa aceste servicii, pacientii si apartinatorii vor putea beneficia de o farmacie cu circuit deschis, o patiserie cu terasa, serviciu de garda telefonic cu personal medical in afara orarului de lucru si peste 60 de locuri de parcare cu acces la intrarea principala.

Exit mobile version