Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Medisprof din Cluj Napoca se extinde si deschide un nou spital privat destinat tratamentelor oncologice, investiție de peste 12 milioane euro

Medisprof, clinica oncologica din Cluj Napoca, se extinde si deschide un nou spital privat destinat tratamentelor oncologice. Constructia noului spital s-a realizat in aproximativ 18 luni si a necesitat investitii de peste 12 milioane euro. Partenerul bancar al Medisprof in demersul deschiderii noului spital a fost UniCredit, care a sustinut realizarea constructiei centrului de diagnostic si tratament si achizitia de echipamente, printr-o finantare agregata de peste 7 milioane de euro, scrie wall-street.ro.
Proiectul de dezvoltare a spitalului a inceput acum 4 ani, cand un consultant a vorbit conducerii despre nevoia de a dezvolta radioterapia in Romania. Desi Medisprof tocmai inaugurase o extindere a actualei clinici, dubland suprafata precedenta, a fost luata decizia de a cauta un teren pentru a dezvolta un un spital integrat de oncologie, care sa raspunda nevoilor cat mai multor pacienti. In prima parte a anului 2014 a fost achizitionat terenul si a fost inceput proiectul de arhitectura.
Scopul acestui spital este de a trata un numar cat mai mare de pacienti apartinand tuturor claselor sociale. Serviciile oferite de Medisprof Cancer Center vor fi: chimioterapie in regim de spitalizare de zi, radioterapie, imagistica, laborator propriu de analize, psihologie, nutritie si consiliere genetica. Pe langa aceste servicii, pacientii si apartinatorii vor putea beneficia de o farmacie cu circuit deschis, o patiserie cu terasa, serviciu de garda telefonic cu personal medical in afara orarului de lucru si peste 60 de locuri de parcare cu acces la intrarea principala.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Constructorul arădean P.A.B. aparținând omului de afaceri Ion Sandu, angajări masive

Articolul următor

Pombis din Bistriţa-Năsăud vinde retailerilor fructe şi sucuri de 1,5 mil. euro

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share