Transilvania Business
Cluj Investitii Sanatate Ultimele stiri

Medisprof din Cluj Napoca se extinde si deschide un nou spital privat destinat tratamentelor oncologice, investiție de peste 12 milioane euro

Medisprof, clinica oncologica din Cluj Napoca, se extinde si deschide un nou spital privat destinat tratamentelor oncologice. Constructia noului spital s-a realizat in aproximativ 18 luni si a necesitat investitii de peste 12 milioane euro. Partenerul bancar al Medisprof in demersul deschiderii noului spital a fost UniCredit, care a sustinut realizarea constructiei centrului de diagnostic si tratament si achizitia de echipamente, printr-o finantare agregata de peste 7 milioane de euro, scrie wall-street.ro.
Proiectul de dezvoltare a spitalului a inceput acum 4 ani, cand un consultant a vorbit conducerii despre nevoia de a dezvolta radioterapia in Romania. Desi Medisprof tocmai inaugurase o extindere a actualei clinici, dubland suprafata precedenta, a fost luata decizia de a cauta un teren pentru a dezvolta un un spital integrat de oncologie, care sa raspunda nevoilor cat mai multor pacienti. In prima parte a anului 2014 a fost achizitionat terenul si a fost inceput proiectul de arhitectura.
Scopul acestui spital este de a trata un numar cat mai mare de pacienti apartinand tuturor claselor sociale. Serviciile oferite de Medisprof Cancer Center vor fi: chimioterapie in regim de spitalizare de zi, radioterapie, imagistica, laborator propriu de analize, psihologie, nutritie si consiliere genetica. Pe langa aceste servicii, pacientii si apartinatorii vor putea beneficia de o farmacie cu circuit deschis, o patiserie cu terasa, serviciu de garda telefonic cu personal medical in afara orarului de lucru si peste 60 de locuri de parcare cu acces la intrarea principala.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Peste 170 milioane euro pentru programe de informare şi promovare, destinate organizațiilor din sectorul agroalimentar

Stefana Muresan

Producătorul de ambalaje Goldplast, investiții de 800.000 de euro în fabrica din Bistriţa

Stefana Muresan

Grupul Monza si Enayati Group, investiție de 50 mil. euro intr-un hub medical

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More