Arad Real Estate Ultimele stiri

Constructorul arădean P.A.B. aparținând omului de afaceri Ion Sandu, angajări masive

Constructorul arădean P.A.B. România are disponibile în prezent 202 locuri de muncă, în principal pentru pentru lăcătuşi mecanici (60), sudori (60), dulgheri (30), fierari-betonişti (30), dar şi pentru ingineri sau şefi de echipă, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad, citate de zf.ro.
Compania din Arad a fost implicată în construirea a 34 de ma­gazine Dedeman, dar şi a centrului comercial Shopping City de la Râmnicu Vâlcea, o investitie de 40 mil. euro. Arădenii au construit şi structura primei clădiri din proiectul The Office, dezvoltat la Cluj-Napoca de fondul de investiţii New Europe Pro­per­ty Investments (NEPI) şi de antre­prenorul Ovidiu Şandor, proiect cu o su­prafaţă totală închiriabilă de 59.000 de metri pătraţi şi cu o capacitate de peste 5.000 de oameni.
În portofoliul P.A.B. România se află şi construcţia centrului comercial Shopping City din Târgu Jiu, un spaţiu industrial pentru Heraeus în Timişoara, magazine pentru Metro, Selgros, Brico Store, centrul Banat Car BMW, centru Quark Motors, dar şi complexul comercial Armonia.
Arădenii dezvoltă proiecte şi în străinătate, prin intermediul punctelor de lucru din Anglia şi Germamia.
Compania P.A.B. România a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 276,5 mil. lei (61,5 mil. euro), în creştere cu circa 44% faţă de anul anterior, un profit net de 30,4 mil. lei (6,7 mil. euro), având un număr mediu de 303 angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.
Compania P.A.B. România a fost înfiinţată în anul 1993 la Arad, cu principal domeniu de activitate lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Administratorul unic al companiei este omul de afaceri Ion Sandu, fostul finanţator al clubului de fotbal UTA Arad. P.A.B.

Related posts

Astaldi şi Max Boegl, avans vizibil pe tronsonul Cheţani – Iernut al A3. Lotul de 17,9 km – şanse să fie inaugurat în 2019

Stefana Muresan

Compania de transport, distribuţie şi logistică Aquila Ploiesti a cumparat distribuitorul Agrirom din Arad, cu afaceri de 44 milioane euro

redactia

BT și Fondul European de Investiții, finanțări cu garanții europene pentru IMM-uri în valoare de 100 de mil. de euro

Stefana Muresan

Leave a Comment