Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorul arădean P.A.B. aparținând omului de afaceri Ion Sandu, angajări masive

Constructorul arădean P.A.B. România are disponibile în prezent 202 locuri de muncă, în principal pentru pentru lăcătuşi mecanici (60), sudori (60), dulgheri (30), fierari-betonişti (30), dar şi pentru ingineri sau şefi de echipă, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad, citate de zf.ro.
Compania din Arad a fost implicată în construirea a 34 de ma­gazine Dedeman, dar şi a centrului comercial Shopping City de la Râmnicu Vâlcea, o investitie de 40 mil. euro. Arădenii au construit şi structura primei clădiri din proiectul The Office, dezvoltat la Cluj-Napoca de fondul de investiţii New Europe Pro­per­ty Investments (NEPI) şi de antre­prenorul Ovidiu Şandor, proiect cu o su­prafaţă totală închiriabilă de 59.000 de metri pătraţi şi cu o capacitate de peste 5.000 de oameni.
În portofoliul P.A.B. România se află şi construcţia centrului comercial Shopping City din Târgu Jiu, un spaţiu industrial pentru Heraeus în Timişoara, magazine pentru Metro, Selgros, Brico Store, centrul Banat Car BMW, centru Quark Motors, dar şi complexul comercial Armonia.
Arădenii dezvoltă proiecte şi în străinătate, prin intermediul punctelor de lucru din Anglia şi Germamia.
Compania P.A.B. România a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 276,5 mil. lei (61,5 mil. euro), în creştere cu circa 44% faţă de anul anterior, un profit net de 30,4 mil. lei (6,7 mil. euro), având un număr mediu de 303 angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.
Compania P.A.B. România a fost înfiinţată în anul 1993 la Arad, cu principal domeniu de activitate lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Administratorul unic al companiei este omul de afaceri Ion Sandu, fostul finanţator al clubului de fotbal UTA Arad. P.A.B.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Satu Mare investeşte 128 mil. lei în construcţia celui de-al treilea pod peste Someş

Articolul următor

Medisprof din Cluj Napoca se extinde si deschide un nou spital privat destinat tratamentelor oncologice, investiție de peste 12 milioane euro

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share