S-a lansat Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

In prezenta a peste 1.000 de femei, Ziua Internațională a Femeii a fost celebrată la Palatul Parlamentului prin Gala “Din apreciere pentru tine”, evenimentul de lansare a Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA), cea mai puternică entitate asociativă feminină din România.
Federatia a fost creată pentru a susţine implicarea femeilor în viaţa economică şi socială a ţării şi îşi propune reprezentativitate la nivel naţional şi crearea unui sistem de suport institutionalizat pentru antreprenoarele din România.
Din această Federaţie fac parte două patronate – Patronatul Femeilor Antreprenor şi Patronatul Femeilor din Meşteşugărit, Asociaţia Freelancerilor (o comunitate de peste 2 milioane de persoane care lucrează pe cont propriu, conform datelor INS – 2016) şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor.
”FPFA este o organizație patronală deschisă tuturor antreprenorilor. Vă așteptăm alături de noi să construim un viitor mai bun pentru copiii noștri!”, a scris Cristina Chiriac (foto), presedinta Federatiei, pe pagina personală de socializare.
Creatoarea brandului „Flori de ie”, Cristina Chiriac este doctor în economie, evaluator, consultant şi auditor financiar, practician în insolvenţă, mediator şi arbitru internaţional în mediere.
Sursa foto: facebook/ Cristina Chiriac

Exit mobile version