Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansat Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

In prezenta a peste 1.000 de femei, Ziua Internațională a Femeii a fost celebrată la Palatul Parlamentului prin Gala “Din apreciere pentru tine”, evenimentul de lansare a Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA), cea mai puternică entitate asociativă feminină din România.
Federatia a fost creată pentru a susţine implicarea femeilor în viaţa economică şi socială a ţării şi îşi propune reprezentativitate la nivel naţional şi crearea unui sistem de suport institutionalizat pentru antreprenoarele din România.
Din această Federaţie fac parte două patronate – Patronatul Femeilor Antreprenor şi Patronatul Femeilor din Meşteşugărit, Asociaţia Freelancerilor (o comunitate de peste 2 milioane de persoane care lucrează pe cont propriu, conform datelor INS – 2016) şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor.
”FPFA este o organizație patronală deschisă tuturor antreprenorilor. Vă așteptăm alături de noi să construim un viitor mai bun pentru copiii noștri!”, a scris Cristina Chiriac (foto), presedinta Federatiei, pe pagina personală de socializare.
Creatoarea brandului „Flori de ie”, Cristina Chiriac este doctor în economie, evaluator, consultant şi auditor financiar, practician în insolvenţă, mediator şi arbitru internaţional în mediere.
Sursa foto: facebook/ Cristina Chiriac

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pod peste Tisa, in zona Teplita din Sighetul Marmatiei, investitie de peste 1.4 mil. lei din fonduri comunitare

Articolul următor

Gaziantep İstasyon Urban Regeneration Project at MIPIM 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share