Oportunitatea unor investiții, discutată la Primăria Hunedoara cu consulul onorific al Spaniei

Categorii: Județe, Ultimele știri

Oportunitatea unor investiţii în municipiul Hunedoara a reprezentat principala temă a întâlnirii pe care primarul localităţii, Dan Bobouţanu, a avut-o joi, la sediul primăriei, cu consulul onorific al Spaniei, Jose Miguel Vinals Arino, a informat administraţia locală.
Cei doi au purtat discuţii despre oportunitatea unor investiţii în municipiul Hunedoara. După întâlnirea de la primărie, consulul spaniol a fost invitat să viziteze Centrul de Afaceri, dar şi mai multe terenuri disponibile pentru deschiderea unei afaceri.
“Am purtat încă de anul trecut discuţii cu Excelenţa Sa despre oportunităţile de afaceri pe care le oferă municipiul Hunedoara. Astăzi a venit aici să vadă ce poate Hunedoara să ofere oamenilor de afaceri spanioli şi să prezinte oferta noastră investitorilor din Spania”, a declarat primarul Dan Bobouţanu.
Consulul onorific al Spaniei a fost însoţit la Hunedoara de profesorul Marian Mocan, decan al Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi de la Universitatea Politehnica din Timişoara.

Exit mobile version