Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oportunitatea unor investiții, discutată la Primăria Hunedoara cu consulul onorific al Spaniei

Oportunitatea unor investiţii în municipiul Hunedoara a reprezentat principala temă a întâlnirii pe care primarul localităţii, Dan Bobouţanu, a avut-o joi, la sediul primăriei, cu consulul onorific al Spaniei, Jose Miguel Vinals Arino, a informat administraţia locală.
Cei doi au purtat discuţii despre oportunitatea unor investiţii în municipiul Hunedoara. După întâlnirea de la primărie, consulul spaniol a fost invitat să viziteze Centrul de Afaceri, dar şi mai multe terenuri disponibile pentru deschiderea unei afaceri.
“Am purtat încă de anul trecut discuţii cu Excelenţa Sa despre oportunităţile de afaceri pe care le oferă municipiul Hunedoara. Astăzi a venit aici să vadă ce poate Hunedoara să ofere oamenilor de afaceri spanioli şi să prezinte oferta noastră investitorilor din Spania”, a declarat primarul Dan Bobouţanu.
Consulul onorific al Spaniei a fost însoţit la Hunedoara de profesorul Marian Mocan, decan al Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi de la Universitatea Politehnica din Timişoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Corina Creţu a discutat cu miniştrii responsabili pentru fonduri europene despre politica de coeziune post-2020

Articolul următor

Porsche Engineering se extinde în Cluj-Napoca şi ocupă patru etaje din clădirea de birouri Vivido

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share