Solina România a cerut certificat de urbanism pentru reconstrucția fabricii pe vechiul amplasament

Fabrica de condimente și mixuri alimentare Solina din Alba Iulia, distrusă într-un puternic incendiu la începutul lunii februarie, va fi reconstruită în curând. Reprezentanții companiei au cerut Primăriei eliberarea a două certificate de urbanism, unul pentru desființarea fabricii și unul pentru reconstrucția ei exact pe amplasamentul celei care a ars. Între timp, compania a reluat primele livrări, cu ajutorul altor fabrici din grup.

Reprezentanții companiei au cerut Primăriei Alba Iulia, în data de 15 februarie, un certificat de urbanism pentru desființarea fabricii de ingrediente alimentare, distrusă ca urmare a incendiului din data de 2 februarie. În prezent, reprezentanții companiei lucrează încă la eliberarea platformei de resturile din construcție rămase în urma incendiului devastator, scrie Alba24.ro.

Pe 25 februarie, reprezentanții Solina România au solicitat Primăriei emiterea unui nou certificat de urbanism, de această dată pentru reconstrucția fabricii de producție și depozitare condimente alimentare, respectiv construirea centralei termice și anexelor tehnice, pe amplasamentul aflat pe strada Calea Ciugudului, la nr. 7, notează sursa citată.

Exit mobile version