Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Solina România a cerut certificat de urbanism pentru reconstrucția fabricii pe vechiul amplasament

Fabrica de condimente și mixuri alimentare Solina din Alba Iulia, distrusă într-un puternic incendiu la începutul lunii februarie, va fi reconstruită în curând. Reprezentanții companiei au cerut Primăriei eliberarea a două certificate de urbanism, unul pentru desființarea fabricii și unul pentru reconstrucția ei exact pe amplasamentul celei care a ars. Între timp, compania a reluat primele livrări, cu ajutorul altor fabrici din grup.

Reprezentanții companiei au cerut Primăriei Alba Iulia, în data de 15 februarie, un certificat de urbanism pentru desființarea fabricii de ingrediente alimentare, distrusă ca urmare a incendiului din data de 2 februarie. În prezent, reprezentanții companiei lucrează încă la eliberarea platformei de resturile din construcție rămase în urma incendiului devastator, scrie Alba24.ro.

Pe 25 februarie, reprezentanții Solina România au solicitat Primăriei emiterea unui nou certificat de urbanism, de această dată pentru reconstrucția fabricii de producție și depozitare condimente alimentare, respectiv construirea centralei termice și anexelor tehnice, pe amplasamentul aflat pe strada Calea Ciugudului, la nr. 7, notează sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul de ţevi TenarisSilcotub investeşte 1 mil. dolari pe an pe programe de educaţie socială

Articolul următor

Investiţie de peste 7 mil. euro pentru reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share