CNI investeşte patru milioane de euro în baza sportivă Torpedo Zărneşti

Construită în anii comunismului, pentru muncitorii de la Uzina de armament din Zărneşti, baza sportivă Torpedo va beneficia de o investiție de aproximativ 4 milioane de euro.
„Proiectul «Consolidare, reabilitare, extindere, modernizare şi dotare bază sportivă Zărneşti» este derulat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare totală de 18.686.663,86 Ron, sumă nerambursabilă. În urma parcurgerii procedurilor de verificare a documentaţiei, care au început în decembrie 2017, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici prin Ordinul MDRAP nr. 1302 din 12.03.2019. Ulterior, s-a procedat la predarea amplasamentului către CNI, iar acum se lucrează la întocmirea caietului de sarcini pentru a demara procedura de achiziţie publică şi ulterior execuţia propriu-zisă“, a anunţat primarul oraşului Zărneşti, Alexandru Igrişan, citat de monitorulexpres.ro.
Complexul sportiv va avea un teren de fotbal, vestiare, tribune, pistă de atletism, cantonament, birouri, terenuri de tenis, dar şi o sală de box.
Exit mobile version