Brașov Infrastructura Investitii

CNI investeşte patru milioane de euro în baza sportivă Torpedo Zărneşti

Construită în anii comunismului, pentru muncitorii de la Uzina de armament din Zărneşti, baza sportivă Torpedo va beneficia de o investiție de aproximativ 4 milioane de euro.
„Proiectul «Consolidare, reabilitare, extindere, modernizare şi dotare bază sportivă Zărneşti» este derulat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare totală de 18.686.663,86 Ron, sumă nerambursabilă. În urma parcurgerii procedurilor de verificare a documentaţiei, care au început în decembrie 2017, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici prin Ordinul MDRAP nr. 1302 din 12.03.2019. Ulterior, s-a procedat la predarea amplasamentului către CNI, iar acum se lucrează la întocmirea caietului de sarcini pentru a demara procedura de achiziţie publică şi ulterior execuţia propriu-zisă“, a anunţat primarul oraşului Zărneşti, Alexandru Igrişan, citat de monitorulexpres.ro.
Complexul sportiv va avea un teren de fotbal, vestiare, tribune, pistă de atletism, cantonament, birouri, terenuri de tenis, dar şi o sală de box.

Related posts

Cluj: Banca Mondială, asistență tehnică pentru un nou plan de amenajare a teritoriului

Stefana Muresan

TAROM, patru aeronave noi și curse către China şi SUA

Stefana Muresan

Autobuze electrice și hibrid, bike-sharing și modernizarea infrastructurii în Hunedoara

Ligia Voro

Leave a Comment