Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNI investeşte patru milioane de euro în baza sportivă Torpedo Zărneşti

Construită în anii comunismului, pentru muncitorii de la Uzina de armament din Zărneşti, baza sportivă Torpedo va beneficia de o investiție de aproximativ 4 milioane de euro.
„Proiectul «Consolidare, reabilitare, extindere, modernizare şi dotare bază sportivă Zărneşti» este derulat prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare totală de 18.686.663,86 Ron, sumă nerambursabilă. În urma parcurgerii procedurilor de verificare a documentaţiei, care au început în decembrie 2017, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici prin Ordinul MDRAP nr. 1302 din 12.03.2019. Ulterior, s-a procedat la predarea amplasamentului către CNI, iar acum se lucrează la întocmirea caietului de sarcini pentru a demara procedura de achiziţie publică şi ulterior execuţia propriu-zisă“, a anunţat primarul oraşului Zărneşti, Alexandru Igrişan, citat de monitorulexpres.ro.
Complexul sportiv va avea un teren de fotbal, vestiare, tribune, pistă de atletism, cantonament, birouri, terenuri de tenis, dar şi o sală de box.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Buget record pentru finanțarea a 14 spitale clujene

Articolul următor

Parcul celor 10.000 de flori din centrul municipiului Oradea, pe cheltuiala unui antreprenor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share