Transilvania Business
Bihor

Parcul celor 10.000 de flori din centrul municipiului Oradea, pe cheltuiala unui antreprenor

Un artist orădean a transformat un parc din centrul orașului și l-a umplut de culoare și flori. Proprietar al unei florării, Marius Sabău a plantat în Parcul Libertății 10.000 de lalele, zambile și alte tipuri de flori. A creat, cu ajutorul decorațiunilor, o lume de poveste, în care răsună, de-a lungul întregii zile, muzica clasică. Totul, pe propria cheltuială.

Pentru al treilea an la rând, Marius Sabău a transformat locul în care muncește în fiecare zi. Aflat în centrul Oradei, Parcul Libertății încântă privirile trecătorilor. Iar din mica florărie de lângă Pasarela Intelectualilor se aude tot timpul muzică clasică.

10.000 de lalele, zambile, dar și alte tipuri de flori însuflețesc parcul. Marius Sabău are grijă în fiecare zi florile să fie îngrjite și udate. Cu ajutorul unor decorațiuni, a reușit să creeze o atmoferă aparte, pe propria cheltuială. Anul acesta două firme au donat pământ pentru flori și o parte din bulbii plantați în parc.

”Am încercat să afânez pământul prima oară acum trei ani. (…) Am încercat să plantez întotdeauna plante care să se aclimatizeze la condițiile date de aici”, a declarat Marius Sabău, potrivit Digi24.

Bărbatul vrea să aducă și alte obiecte care vor înfrumuseța parcul, cum ar fi o cabină telefonică din secolul trecut, dar funcțională.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Palatul Ullmann, unul dintre cele mai frumoase palate din Oradea, intră în reabilitare, investiție de peste 7 mil. lei

redactia

MOL, investiție de 2,3 milioane de euro în Bihor

Stefana Muresan

Școală “smart” în Bihor: Toţi elevii învață prin jocuri şi aplicaţii, pe table interactive

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More