Antreprenori Cluj Importate

Comunitatea The Woman s-a reunit în 28 martie la Conferința de Leadership Feminin

 Ce a însemnat ediția cu numărul 8 a Conferinței de Leadership Feminin? Peste 600 de femei și 23 de bărbați – oameni cu emoțiile și încrederea lor, 1700 mp dedicați celor 13 speech-uri, networking-ului și proaspetelor mămici, 6 premii oferite în cadrul Galei, momente artistice cu balerine și un dans aerial spectaculos susținut de Christine Van Loo – de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii.

Artiști, oameni de televiziune, jurnaliști, femei din business-ul românesc și-au spus poveștile în fața femeilor din comunitatea The Woman: cu succes și eșec, cu frici și învățături, cu vieți schimbate atunci când se așteptau cel mai puțin.

Câteva idei, pe scurt:

 • Irina Margareta Nistor ne-a îndrumat să învățam din greșelile altora, pentru că noi nu avem timp suficient să le facem pe toate, în vreme ce Ioana Enache a subliniat că viața nu este despre a avea, ci despre a fi.
 • Sonia Argint Ionescu a discutat despre momentul în care motivația atinge forma disciplinei și că de cele mai multe ori nu conștientizăm nevoia de echilibru decât atunci când el ne lipsește.
 • Ionela Năstase a abordat latura jurnalismului social. Atunci când microfonul și camera nu sunt suficiente pentru schimbare (discutăm despre cancer sau infertilitate) a trecut dincolo de pupitrul știrilor și a devenit o voce pentru cei care aveau nevoie cu adevărat de schimbare.
 • Panelul de dezbatere a abordat tematica schimbării personale și profesionale alături de Maria Dermengiu, Ileana Badiu și Alina Dumitru. Am aflat astfel cum pot anumite decizii să influențeze o întreagă carieră sau cum schimbarea te poate conduce către destinații neașteptate, unde simți șă și rămâi.
 • Dite Dinesz ne-a purtat pe poteci neumblate și ne-a arătat cum pacea poate lua forma fizică: bocanci, rucsac, un reporter și un cameraman. Ne-a povestit despre proiectul Izolați în România, despre acei bătrâni ai munților României, despre care nu știu mulți, dar pentru care petecul de cer și de pământ le sunt casă.
 • Irina Rimes ne-a întors către valorile care ne fac oamenii de astăzi – ne-a vorbit despre iubire, investiția în propria persoană, respectul față de tine și ceilalți, curajul de a fi asumat. “Iubesc să scot tot ce-i mai bun din ce găsesc în lumea asta. Eu cred despre succesul meu că a început acolo unde s-a terminat educația părinților mei și a sistemului din care fac parte.

Gala Premiilor – #LeadersofChange

Evenimentul a adus pe scenă femei autentice care au înțeles că vocea și acțiunile lor fac diferența în industria din care fac parte, fie că vorbim de film, fashion, educație, tehnologie sau lifestyle. Femeile și inițiativele premiate în cadrul evenimentului sunt:

 • Lifetime Career Award a fost acceptat de Irina Margareta Nistor și oferit de AEGON. Distincția a venit ca o recunoaștere a modului în care Irina Nistor, o femeie hotărâtă şi pasionată, a reușit prin intermediul vocii sale, pătrunzătoare şi marcantă, să inspire o ţară întreagă, devenind un simbol al libertăţii în perioada comunistă.
 • Game Changer Award a fost acordat Mirelei Bucovicean – fondator Molecule F, prima platformă de retail on-line dedicată produselor de modă românești, femeie care în decursul a 29 de ani de activitate, a activat în peste 9 industrii complet diferite. Premiul a fost oferit de către Raiffeisen Bank.
 • ARIES Transilvania a acordat premiul Education Award ONG-ului care face posibilă educația digitală și tehnologică pentru adulți și copii – Simplon România.
 • Millennial Leader Award – premiul pentru inovație și tehnologie a unei femei din generația Millennials a revenit Xeniei Munteanu (CEO Plannable) și a fost oferit de Liberty Technology Park.
 • Turkish Airlines a oferit premiul pentru Badass Woman Giuliei Anghelescu – cântăreață, vlogger și actriță la început de drum în filmul “Faci sau taci” pentru reinventare și schimbarea mentalității conform căreia femeile cool sunt mămici, iubite, prietene sau soții.
 • The Most Appreciated Leader Award este distincția care revine Mirelei Retegan, pentru toată munca depusă în proiectele pe care le-a dezvoltat până au devenit fenomen național – premiul fiind oferit de către Sissi România.

Despre proiecte de viitor și data noii ediții  The Woman

19 Martie 2020 este data oficială a celei de-a 9-a ediții The Woman Leadership Conference. Până atunci, #FaEchipaCuCorpulTau.

“Pentru a fi lideri cu adevărat, trebuie să fim mai întâi liderii corpurilor noastre.” Pornind de la această idee, echipa The Woman a inițiat alături de Patricia Rusu, nutriționist și realizator al emisiunii “Gustul Sănătății” în cadrul Look Medica, campania de conștientizare și informare asupra reducerii cantității consumului de zahăr. Campania se desfășoară pe parcursul a 3 luni și este susținută cu informații și sfaturi concrete care să contribuie pe termen lung la îmbunătățirea calității vieții.

 

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care sprijină dezvoltarea leadershipului feminin sunt: Aegon, VIVO!, Turkish Airlines, ECCO, SISSI, Dentocalm, Heme.ro, Magnolia, Samdam, Filadelfia Turism, ATP Motors, Artisan D’Amour, Sophie Wedding House, Meron, Zelist Monitor, Blitz VIP, Vitamin Aqua, Silma Optic, OrtoLife, PilatesFIT, Coquette, Liberty Technology Park, PBSerum Romania, Chic Bijoux, Norda Shop, Mendola Fabrics, IQOS, Lavanda Sky, Gerovital, Komoder, Unique, Infinity Trophy, Vodnar Beauty Lounge, Nashi Argan, ClujHub, Mediadome, PMA Invest, Radio Cluj, Târgul de Cariere, Kupaj, Silicon Forest, Bloom, Meron. Trofeele au fost create cu sprijinul Infinity Trophy.

 

Related posts

CTP a demarat lucrările de construcție în CTPark Cluj II

Stefana Muresan

Investiție într-un lac destinat pescuitului la păstrăv în Cluj

Nora Dumitrescu

Taxă pentru turiştii care vizitează Clujulul, pentru promovarea orașului

redactia

Informaticienii de la Fortech vin cu 50.000 de euro pentru spitale

Nora Dumitrescu

Sales & Marketing Conference

Transilvania Business

Ministrul Oprea la Bruxelles: “România continuă să rămână un susținător ferm al multilateralismului și comerțului bazat pe reguli”

Ligia Voro

Proiect de promovare a zonei Cluj-Sălaj, mare câștigător al concursului de turism rural de la Bergamo

Stefana Muresan

Centrul Cultural German – 25 de ani de activitate

Stefana Muresan

Reprezentanţă BMW pentru Târgu-Mureş

Firmele de mobilier din Ardeal vor să deschidă un centru expozițional

Nora Dumitrescu

CJ | Noul sediu EBS – NTT Data

Transilvania Business

Polonezii de la Solaris, singurii care au făcut o ofertă pentru cele 50 de troleibuze de la Cluj

Stefana Muresan

Zbouri spre Munich

Transilvania Business

Bilanţ european: România numără banii pierduţi de la Uniunea Europeană

Consiliul Judeţean Alba investeşte 2,5 milioane de euro în Spitalul Judeţean

Noi stații de încărcare pentru mașini electrice în Cluj Napoca

Stefana Muresan

Daniel Metz, Răzvan Rimbașiu, Adrian Crivii și Cornel Cătoi – Clubul Pro Opera Transilvană, în sprijinul prestigioasei instituții de cultură

Stefana Muresan

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Sibiul a preluat oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană, în cadrul unei ceremonii cu sute de kilograme de mâncare

redactia

David Ciceo a prezentat la Atena situația traficului aeroportuar românesc

UBB a depășit pragul anului 2016 la înscrierile pentru admiterea la facultate

Stefana Muresan

Daimler lanseaza in Romania productia cutiilor de viteze automate cu nouă trepte

Debirocratizare și simplificare la nivelul Ministerului Fondurilor Europene

Traian Dan

Draxlmaier, cel mai mare angajator din Satu Mare, și-a reluat activitatea

Traian Dan

Leave a Comment