Antreprenori Cluj Importate

Comunitatea The Woman s-a reunit în 28 martie la Conferința de Leadership Feminin

 Ce a însemnat ediția cu numărul 8 a Conferinței de Leadership Feminin? Peste 600 de femei și 23 de bărbați – oameni cu emoțiile și încrederea lor, 1700 mp dedicați celor 13 speech-uri, networking-ului și proaspetelor mămici, 6 premii oferite în cadrul Galei, momente artistice cu balerine și un dans aerial spectaculos susținut de Christine Van Loo – de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii.

Artiști, oameni de televiziune, jurnaliști, femei din business-ul românesc și-au spus poveștile în fața femeilor din comunitatea The Woman: cu succes și eșec, cu frici și învățături, cu vieți schimbate atunci când se așteptau cel mai puțin.

Câteva idei, pe scurt:

 • Irina Margareta Nistor ne-a îndrumat să învățam din greșelile altora, pentru că noi nu avem timp suficient să le facem pe toate, în vreme ce Ioana Enache a subliniat că viața nu este despre a avea, ci despre a fi.
 • Sonia Argint Ionescu a discutat despre momentul în care motivația atinge forma disciplinei și că de cele mai multe ori nu conștientizăm nevoia de echilibru decât atunci când el ne lipsește.
 • Ionela Năstase a abordat latura jurnalismului social. Atunci când microfonul și camera nu sunt suficiente pentru schimbare (discutăm despre cancer sau infertilitate) a trecut dincolo de pupitrul știrilor și a devenit o voce pentru cei care aveau nevoie cu adevărat de schimbare.
 • Panelul de dezbatere a abordat tematica schimbării personale și profesionale alături de Maria Dermengiu, Ileana Badiu și Alina Dumitru. Am aflat astfel cum pot anumite decizii să influențeze o întreagă carieră sau cum schimbarea te poate conduce către destinații neașteptate, unde simți șă și rămâi.
 • Dite Dinesz ne-a purtat pe poteci neumblate și ne-a arătat cum pacea poate lua forma fizică: bocanci, rucsac, un reporter și un cameraman. Ne-a povestit despre proiectul Izolați în România, despre acei bătrâni ai munților României, despre care nu știu mulți, dar pentru care petecul de cer și de pământ le sunt casă.
 • Irina Rimes ne-a întors către valorile care ne fac oamenii de astăzi – ne-a vorbit despre iubire, investiția în propria persoană, respectul față de tine și ceilalți, curajul de a fi asumat. “Iubesc să scot tot ce-i mai bun din ce găsesc în lumea asta. Eu cred despre succesul meu că a început acolo unde s-a terminat educația părinților mei și a sistemului din care fac parte.

Gala Premiilor – #LeadersofChange

Evenimentul a adus pe scenă femei autentice care au înțeles că vocea și acțiunile lor fac diferența în industria din care fac parte, fie că vorbim de film, fashion, educație, tehnologie sau lifestyle. Femeile și inițiativele premiate în cadrul evenimentului sunt:

 • Lifetime Career Award a fost acceptat de Irina Margareta Nistor și oferit de AEGON. Distincția a venit ca o recunoaștere a modului în care Irina Nistor, o femeie hotărâtă şi pasionată, a reușit prin intermediul vocii sale, pătrunzătoare şi marcantă, să inspire o ţară întreagă, devenind un simbol al libertăţii în perioada comunistă.
 • Game Changer Award a fost acordat Mirelei Bucovicean – fondator Molecule F, prima platformă de retail on-line dedicată produselor de modă românești, femeie care în decursul a 29 de ani de activitate, a activat în peste 9 industrii complet diferite. Premiul a fost oferit de către Raiffeisen Bank.
 • ARIES Transilvania a acordat premiul Education Award ONG-ului care face posibilă educația digitală și tehnologică pentru adulți și copii – Simplon România.
 • Millennial Leader Award – premiul pentru inovație și tehnologie a unei femei din generația Millennials a revenit Xeniei Munteanu (CEO Plannable) și a fost oferit de Liberty Technology Park.
 • Turkish Airlines a oferit premiul pentru Badass Woman Giuliei Anghelescu – cântăreață, vlogger și actriță la început de drum în filmul “Faci sau taci” pentru reinventare și schimbarea mentalității conform căreia femeile cool sunt mămici, iubite, prietene sau soții.
 • The Most Appreciated Leader Award este distincția care revine Mirelei Retegan, pentru toată munca depusă în proiectele pe care le-a dezvoltat până au devenit fenomen național – premiul fiind oferit de către Sissi România.

Despre proiecte de viitor și data noii ediții  The Woman

19 Martie 2020 este data oficială a celei de-a 9-a ediții The Woman Leadership Conference. Până atunci, #FaEchipaCuCorpulTau.

“Pentru a fi lideri cu adevărat, trebuie să fim mai întâi liderii corpurilor noastre.” Pornind de la această idee, echipa The Woman a inițiat alături de Patricia Rusu, nutriționist și realizator al emisiunii “Gustul Sănătății” în cadrul Look Medica, campania de conștientizare și informare asupra reducerii cantității consumului de zahăr. Campania se desfășoară pe parcursul a 3 luni și este susținută cu informații și sfaturi concrete care să contribuie pe termen lung la îmbunătățirea calității vieții.

 

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care sprijină dezvoltarea leadershipului feminin sunt: Aegon, VIVO!, Turkish Airlines, ECCO, SISSI, Dentocalm, Heme.ro, Magnolia, Samdam, Filadelfia Turism, ATP Motors, Artisan D’Amour, Sophie Wedding House, Meron, Zelist Monitor, Blitz VIP, Vitamin Aqua, Silma Optic, OrtoLife, PilatesFIT, Coquette, Liberty Technology Park, PBSerum Romania, Chic Bijoux, Norda Shop, Mendola Fabrics, IQOS, Lavanda Sky, Gerovital, Komoder, Unique, Infinity Trophy, Vodnar Beauty Lounge, Nashi Argan, ClujHub, Mediadome, PMA Invest, Radio Cluj, Târgul de Cariere, Kupaj, Silicon Forest, Bloom, Meron. Trofeele au fost create cu sprijinul Infinity Trophy.

 

Related posts

O investiție de 2,5 milioane de euro: Seniorenresidenz Maria Theresia, căminul – acasă de la Șura Mică

redactia

Trei antreprenori din Brașov au investit 80.000 de euro într-un centru de escaladă lângă București

Papuc Irina

Bilanțul ultimilor 10 ani de business în România: cifră de afaceri mai mare cu 71%. Care sunt cele mai profitabile companii

Papuc Irina

Credit de 10 milioane de euro pentru Italsofa

Transilvania Business

TAROM începe operarea rutei Iaşi – Cluj – Iaşi

Stefana Muresan

Hunedoara, Cluj, Brașov: județele cele mai lovite de insolvență în Ardeal

Nora Dumitrescu

Anca Moldovan, Product Marketing Manager NTT DATA Romania: „Clarvision susține dorința de diferențiere a companiilor și va contribui în continuare la reușita și creșterea lor”

redactia

Schimbare istorică în clasament: Banca Transilvania a devenit cea mai mare bancă din România

Stefana Muresan

Antreprenoarele Bianca Tudor şi Daniela Chrzanovski lansează IT Hub Sibiu

Stefana Muresan

A fost lansat zborul direct IAȘI-CLUJ. Ruta internă este operată de compania Tarom

Stefana Muresan

Au început lucrările la două noi parkinguri în Cluj Napoca. Investiție de 9,6 mil. euro pentru 666 locuri de parcare

redactia

POZITIV TB: Călin Mihoc – „Adevărații antreprenori nu se vor da bătuți, ci vor merge înainte”

Traian Dan

Bistro Sorriso, arome de fericire în inima Clujului

„Săptămâna Porţilor deschise” la USAMV Cluj-Napoca

Clujul pe harta inovării europene

Finanțări de 200.000 de euro pentru microintreprinderi

Transilvania Business

EQ: “Profiluri emoționale în business și carieră”

A. I.

Producătorii de brânzeturi artizanale din Cluj, cu stand în rețeaua Moldovan

Nora Dumitrescu

Agricultorii de pe Valea Someșului se transformă în manageri de ferme

Nora Dumitrescu

Clujul va racola tinerii pasionați de tehnologie din Bihor și Alba

Nora Dumitrescu

Clusterele din Transilvania atrag investiții publice pentru inovare și job-uri

redactia

E.ON a investit 650.000 EUR în sisteme de iluminat performante

Transilvania Business

513 produse agricole tradiționale atestate oficial

Transilvania Business

Restaurantul Hotelului Privo din Târgu Mureş, cel mai bun din Europa

Stefana Muresan

Leave a Comment