Comunitatea The Woman s-a reunit în 28 martie la Conferința de Leadership Feminin

Categorii: Antreprenori, Județe

 Ce a însemnat ediția cu numărul 8 a Conferinței de Leadership Feminin? Peste 600 de femei și 23 de bărbați – oameni cu emoțiile și încrederea lor, 1700 mp dedicați celor 13 speech-uri, networking-ului și proaspetelor mămici, 6 premii oferite în cadrul Galei, momente artistice cu balerine și un dans aerial spectaculos susținut de Christine Van Loo – de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii.

Artiști, oameni de televiziune, jurnaliști, femei din business-ul românesc și-au spus poveștile în fața femeilor din comunitatea The Woman: cu succes și eșec, cu frici și învățături, cu vieți schimbate atunci când se așteptau cel mai puțin.

Câteva idei, pe scurt:

Gala Premiilor – #LeadersofChange

Evenimentul a adus pe scenă femei autentice care au înțeles că vocea și acțiunile lor fac diferența în industria din care fac parte, fie că vorbim de film, fashion, educație, tehnologie sau lifestyle. Femeile și inițiativele premiate în cadrul evenimentului sunt:

Despre proiecte de viitor și data noii ediții  The Woman

19 Martie 2020 este data oficială a celei de-a 9-a ediții The Woman Leadership Conference. Până atunci, #FaEchipaCuCorpulTau.

“Pentru a fi lideri cu adevărat, trebuie să fim mai întâi liderii corpurilor noastre.” Pornind de la această idee, echipa The Woman a inițiat alături de Patricia Rusu, nutriționist și realizator al emisiunii “Gustul Sănătății” în cadrul Look Medica, campania de conștientizare și informare asupra reducerii cantității consumului de zahăr. Campania se desfășoară pe parcursul a 3 luni și este susținută cu informații și sfaturi concrete care să contribuie pe termen lung la îmbunătățirea calității vieții.

 

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care sprijină dezvoltarea leadershipului feminin sunt: Aegon, VIVO!, Turkish Airlines, ECCO, SISSI, Dentocalm, Heme.ro, Magnolia, Samdam, Filadelfia Turism, ATP Motors, Artisan D’Amour, Sophie Wedding House, Meron, Zelist Monitor, Blitz VIP, Vitamin Aqua, Silma Optic, OrtoLife, PilatesFIT, Coquette, Liberty Technology Park, PBSerum Romania, Chic Bijoux, Norda Shop, Mendola Fabrics, IQOS, Lavanda Sky, Gerovital, Komoder, Unique, Infinity Trophy, Vodnar Beauty Lounge, Nashi Argan, ClujHub, Mediadome, PMA Invest, Radio Cluj, Târgul de Cariere, Kupaj, Silicon Forest, Bloom, Meron. Trofeele au fost create cu sprijinul Infinity Trophy.

 

Exit mobile version