Primul workshop din Vestul țării despre blockchain la UVT

Cryptomonedele au ținut  topul știrilor în presa de business globală, majoritatea vorbind despre creșterea valorii lor pe piață.

 

Primul workshop în această specialitate organizat în regiunea de vest a țării, menit să îi ajute pe participanți să se familiarizeze cu tehnologia blockchain, cea care stă la baza cryptomonedelor, și să înțeleagă cheia inovativă din spatele dezvoltării acestora – tennologia blockchain, va fi găzduit de Universitatea de Vest Timișoara, în 5 noiembrie, orele 14-17.

”BLOCKCHAIN WORKSHOP: INOVAȚIE ȘI APLICABILITATE ÎN MEDIUL BUSINESS” e conceput pentru a cunoaște noțiunile de bază și aplicabilitatea blockchain-ului ca tehnologie de ultimă generație în Industria 4.0 asupra domeniilor business.

Evenimentul este organizat la inițiativa Asociației Blockchain România, cu sprijinul Restart Energy Innovative Technologies.

Temele abordate se referă la:

La sfârșitul workshop-ului, participanții își pot adresa curiozitățile într-o sesiune deschisă de Q&A.

Workshop-ul este destinat persoanelor de Top și Middle Management din companii, dar și tuturor specialiștilor care sunt preocupați permanent de schimbare prin inovare.

Înscrierea la workshop se face online, pe site-ul uvt.ro, în acest formular.

Echipa de speakeri ce vor susține prezentări este formată din experți în industrie, cercetători din mediul academic și antreprenori cu experiență în proiecte cu produse revoluționare, în care blockchain a reprezentat liantul tehnologic:

Discuțiile vor fi moderate de Viorel Negru, Profesor dr. și directorul Centrului de Cercetare în Informatică (CeRiCS – research.info.uvt.ro), afiliat Departamentului de Informatică, Facultatea de Matematică și Informatică din Universitatea de Vest din Timișoara, cu preocupari în domeniul Inteligenței Artificiale.

 

 

 

 

 

Exit mobile version