Miercuri, 6 noiembrie, de la ora 9:00, energynomics.ro și TMT PR, cu sprijinul Agro Transilvania Cluster organizează la Hotel Ramada din Cluj-Napoca al treilea eveniment din seria „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”.
Campania are scopul de informare și educare a factorilor de decizie din agricultura și industria alimentară din România, din autoritățile publice și din companii – de la start- up-uri și IMM-uri, la întreprinderile cele mai mari. Obiectivul asumat este să impulsionăm dialogul și colaborarea între factorii de decizie din cele două industrii conexe, pentru o mai bună cunoaștere a modelelor de utilizare a energiei într-un mod mai eficient pentru tranziția către o economie mai competitivă.
VORBITORI
- Lewis Ward, atașat pentru agricultură în cadrul Ambasadei Franței la București
- Felix Arion, Manager General, Agro Transilvania Cluster
- Daniel Sirman, Manager Executiv în cadrul ABB România
- Daniel Bertalan, Sales & Project Manager la Control Point, powered by Valmet
- Ștefan Opriș, manager general Lisscom Brașov
- Ilias Papageorgiadis, președinte, Asociația Română de Biomasă și Biogaz – ARBIO
- Horia-Matei Bărdeanu, Director Genesis Biopartner, Specialist Waste-to-Energy fermentație anaerobă
După sesiunea de prezentări, dezbateri și networking din prima parte a zilei, organizatorii au programat o vizită aplicată, în teren, la serele Bio Culture, din Cluj (Comuna Căpușu Mare, Sat Căpușu Mare, Nr 172 A, Cluj-Napoca). Bio Culture este compania care dorește să se impună în piața legumelor proaspete cu o producție bazată pe calitate superioară. Sistemul de monitorizare a culturii este automatizat și permite urmărirea indicatorilor și graficelor relevante pentru buna dezvoltare a plantelor!
Evenimentul este organizat de energynomics.ro și TMT PR, cu sprijinul Agro Transilvania Cluster și al partenerilor noştri: ABB România, Ridgid-Emerson, Control Point powered by Valmet, Lisscom Brașov, și cu susținerea partenerilor strategici: Ambasada Franței, ARBIO, CCI Francaise en Roumanie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Cluj, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală a județului Cluj, Serele Bio Culture.
Mai multe informaţii găsiţi în pagina evenimentului:
„Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”.
Dacă doriți să participați puteți să transmiteți interesul dvs. la telefon +4 021 230 20 22
sau pe e-mail: denisa.nicola@wing-media.com.
Participare
Pe baza invitației lansate de energynomics.ro sau TMT PR, accesul la seminar este gratuit și deschis tuturor profesioniștilor din economia românească: factori de decizie din agricultura și industria alimentară din România, autoritățile publice și din companii – de la start-up-uri și IMM-uri la întreprinderile cele mai mari, companii de tip ESCO, experți și organizații profesionale, manageri energetici acreditați, mediul academic.
Puteți scrie la office@energynomics.ro pentru a solicita o invitație!
Celelalte evenimente din 2019 în seria “Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară” au avut loc în:
- 20 iunie, Brașov – Bioeconomie – Eficiență energetică în industria agroalimentară – articol de follow-up
- 3 iulie, Timișoara – Bioeconomie – Eficiență energetică în industria agroalimentară – articol de follow-up