Agricultura Cluj Energie Energy Mirror Of Romania Eveniment Slider Ultimele stiri

Mai aveți câteva zile pentru a vă înscrie la seminarul „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”

Miercuri, 6 noiembrie, de la ora 9:00, energynomics.ro și TMT PR, cu sprijinul Agro Transilvania Cluster organizează la Hotel Ramada din Cluj-Napoca al treilea eveniment din seria „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”.

 

Campania are scopul de informare și educare a factorilor de decizie din agricultura și industria alimentară din România, din autoritățile publice și din companii – de la start- up-uri și IMM-uri, la întreprinderile cele mai mari. Obiectivul asumat este să impulsionăm dialogul și colaborarea între factorii de decizie din cele două industrii conexe, pentru o mai bună cunoaștere a modelelor de utilizare a energiei într-un mod mai eficient pentru tranziția către o economie mai competitivă.

 

VORBITORI

  • Lewis Ward, atașat pentru agricultură în cadrul Ambasadei Franței la București
  • Felix Arion, Manager General, Agro Transilvania Cluster
  • Daniel Sirman, Manager Executiv în cadrul ABB România
  • Daniel Bertalan, Sales & Project Manager la Control Point, powered by Valmet
  • Ștefan Opriș, manager general Lisscom Brașov
  • Ilias Papageorgiadis, președinte, Asociația Română de Biomasă și Biogaz – ARBIO
  • Horia-Matei Bărdeanu, Director Genesis Biopartner, Specialist Waste-to-Energy fermentație anaerobă

 

După sesiunea de prezentări, dezbateri și networking din prima parte a zilei, organizatorii au programat o vizită aplicată, în teren, la serele Bio Culture, din Cluj (Comuna Căpușu Mare, Sat Căpușu Mare, Nr 172 A, Cluj-Napoca). Bio Culture este compania care dorește să se impună în piața legumelor proaspete cu o producție bazată pe calitate superioară. Sistemul de monitorizare a culturii este automatizat și permite urmărirea indicatorilor și graficelor relevante pentru buna dezvoltare a plantelor!

Evenimentul este organizat de energynomics.ro și TMT PR, cu sprijinul Agro Transilvania Cluster și al partenerilor noştri: ABB România, Ridgid-Emerson, Control Point powered by Valmet, Lisscom Brașov, și cu susținerea partenerilor strategici: Ambasada Franței, ARBIO, CCI Francaise en Roumanie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Cluj, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală a județului Cluj, Serele Bio Culture.

Mai multe informaţii găsiţi în pagina evenimentului:
„Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”.

Dacă doriți să participați puteți să transmiteți interesul dvs. la telefon +4 021 230 20 22 
sau pe e-mail: denisa.nicola@wing-media.com. 

 

Participare

Pe baza invitației lansate de energynomics.ro sau TMT PR, accesul la seminar este gratuit și deschis tuturor profesioniștilor din economia românească: factori de decizie din agricultura și industria alimentară din România, autoritățile publice și din companii – de la start-up-uri și IMM-uri la întreprinderile cele mai mari, companii de tip ESCO, experți și organizații profesionale, manageri energetici acreditați, mediul academic.

Puteți scrie la office@energynomics.ro pentru a solicita o invitație!

 

Celelalte evenimente din 2019 în seria “Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară” au avut loc în:

  • 20 iunie, Brașov – Bioeconomie – Eficiență energetică în industria agroalimentară  – articol de follow-up
  • 3 iulie, Timișoara – Bioeconomie – Eficiență energetică în industria agroalimentară  – articol de follow-up

 

Related posts

Primul laborator de tehnologii cloud, deschis la Universitatea de Vest Timișoara cu sprijinul Microsoft

redactia

Aeroportul Timişoara, primul din România cu tur virtual în Google Maps

redactia

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin – noi planuri de dezvoltare, pe fondul creșterii cu 20% a capacităţii de producţie

Stefana Muresan

Leave a Comment