Bihor Infrastructura Investitii Sanatate Slider Ultimele stiri

Parcare supraetajată lângă Spitalul Judeţean Oradea

Parcarea Spitalului Judetean
FOTO: PRIMARIA ORADEA

Proiectul parcării supraetajate de lângă Spitalul Județean este într-o fază avansată, fiind două documentații în lucru: un plan de urbanism zonal, care este în dezbatere publică, care urmează să fie votat în ședința Consiliului Local din luna noiembrie, şi studiul de fezabilitate, care este gata.

Potrivit primarului Oradiei, Ilie Bolojan, parcarea se va realiza pe strada Gh. Doja, înainte de spital și va avea 5 nivele: un subsol, un parter, un etaj I și II precum și o terasă. Parcarea va avea accesul din față doar la subsol, iar pe panta dinspre deal vor fi alte intrări. Amplasamentul va fi de aproximativ 516 locuri de parcare, iar la parter în partea din față vor fi magazine. Valoarea acestei parcări este de 7,7 milioane euro, care include mai multe categorii de costuri – exproprieri, relocări de utilități și consolidări, a anunțat primarul.

Între parcare, corpul nou, și ambulatoriu va exista o traversare supraterană, care va avea o lungime de 13 metri și care va face posibilă intrarea din parcare direct în spital. În felul acesta vom scăpa de necazurile care sunt generate de lipsa locurilor de parcare din zona spitalului”, a declarat Ilie Bolojan legat de această investiție.

Indicatorii tehnico-economici ai acestei parcări vor fi aprobați la finalul lunii noiembrie, iar la începutul anului viitor se va trece la procedura de licitație.

Related posts

Tremend, cu o divizie în Brașov, în topul celor mai dinamice companii din Europa. Crestere cu 431% a cifrei de afaceri in perioada 2013 – 2016

Stefana Muresan

Arad a fost Capitala Vinurilor din România, în cadrul celei de-a III-a ediții Vicii și Delicii

Ligia Voro

Voucherele de vacanţă au scos la lumină economia care funcționa la negru

Ligia Voro

Leave a Comment