Bihor Infrastructura Investitii Sanatate Slider Ultimele stiri

Parcare supraetajată lângă Spitalul Judeţean Oradea

Parcarea Spitalului Judetean
FOTO: PRIMARIA ORADEA

Proiectul parcării supraetajate de lângă Spitalul Județean este într-o fază avansată, fiind două documentații în lucru: un plan de urbanism zonal, care este în dezbatere publică, care urmează să fie votat în ședința Consiliului Local din luna noiembrie, şi studiul de fezabilitate, care este gata.

Potrivit primarului Oradiei, Ilie Bolojan, parcarea se va realiza pe strada Gh. Doja, înainte de spital și va avea 5 nivele: un subsol, un parter, un etaj I și II precum și o terasă. Parcarea va avea accesul din față doar la subsol, iar pe panta dinspre deal vor fi alte intrări. Amplasamentul va fi de aproximativ 516 locuri de parcare, iar la parter în partea din față vor fi magazine. Valoarea acestei parcări este de 7,7 milioane euro, care include mai multe categorii de costuri – exproprieri, relocări de utilități și consolidări, a anunțat primarul.

Între parcare, corpul nou, și ambulatoriu va exista o traversare supraterană, care va avea o lungime de 13 metri și care va face posibilă intrarea din parcare direct în spital. În felul acesta vom scăpa de necazurile care sunt generate de lipsa locurilor de parcare din zona spitalului”, a declarat Ilie Bolojan legat de această investiție.

Indicatorii tehnico-economici ai acestei parcări vor fi aprobați la finalul lunii noiembrie, iar la începutul anului viitor se va trece la procedura de licitație.

Related posts

Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO

Ionut Oprea

Încă 50.000 de euro de la GapMinder pentru startupul cu cea mai accelerată evoluție

Ligia Voro

Studiul “Fii flexibil la birou!” sau altfel “Este lucrul doar de acasă cu adevărat o soluție?”

redactia

Leave a Comment