Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ambasadorul Franţei în România, Michele Ramis, invită autorităţile şi crescătorii români de animale la Pavilionul Franţei de la târgul Indagra 2019

Ambasadorul Franţei în România, Michele Ramis, invită autorităţile şi crescătorii români de animale la Pavilionul Franţei de la târgul Indagra 2019 pentru a discuta cu specialiştii francezi în genetică, Franţa fiind o sursă importantă de rase recunoscute în întreaga lume, care deţine şi cel mai mare efectiv bovin din Europa, transmite Agerpres.

„Franţa este cu adevărat o ţară a crescătorilor şi o sursă de rase recunoscute în lumea întreagă. Ţara noastră dispune de cel mai mare efectiv bovin din Europa, care se ridică la 19 milioane, precum şi de cel mai mare număr de bovine pentru rasele de carne, la fel de diversificate precum regiunile Franţei. Acest lucru se întâmplă şi în România şi avem o bună colaborare în domeniu. (…) Sunt doi ani de când nu se mai pot aduce animale la Indagra din cauza pestei porcine africane, dar invit autorităţile şi crescătorii români să discute cu reprezentanţii Genetic Ovine de France şi cu cei de la Sommet de l’Elevage – cea mai mare expoziţie din Europa – reprezentată la Pavilionul Franţei pentru a continua această colaborare”, a declarat, miercuri, Michele Ramis, la inaugurarea pavilionul francez din cadrul Târgului Indagra 2019.

Franţa are pentru a 14-a oară consecutiv unul din cele mai importante pavilioane naţionale la Indagra 2019, târg care se desfăşoară anul acesta în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, multe firme având deja o prezenţă de mai mulţi ani la acest târg. Anul acesta sunt prezente 19 societăţi şi filiale care vor expune cunoştinţele şi expertiza lor.

„Pavilionul Franţei este cu adevărat o vitrină a agriculturii franceze, cu oferte de soluţii şi expertiză din sectoare variate: materiale agricole în sens larg, sănătatea plantelor, certificare bio, nutriţie animală, industrie alimentară, tehnologii GPS, accesorii de pulverizare şi drone profesionale cu aplicaţii agricole, consiliere juridică, consultanţă, servicii bancare şi leasing, etc”, a menţionat ambasadorul Franţei în România.

Prezent la inaugurarea Pavilionului Franţei de la Indagra 2019, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, a subliniat că Franţa reprezintă pentru România şi crescătorii români de animale “un etalon în cercetare şi inovare”.

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, Romexpo împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează cele mai importante manifestări din domeniile agricol, alimentaţie, ambalaje, băuturi alcoolice şi non-alcoolice. Este vorba despre Indagra, Indagra Food & Carnexpo, Pack Show şi Expo Drink.

Programul de vizitare valabil pentru cele patru manifestări este 30 octombrie – 2 noiembrie.

Foto: Facebook/GruiaDufaut

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcare supraetajată lângă Spitalul Judeţean Oradea

Articolul următor

ANPP solicită Guvernului să extindă valabilitatea preţurilor pentru 71 de medicamente care riscă să dispară de pe piaţă din 2 noiembrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share