Sibiu Ultimele stiri

Fosta fabrică Casa Albă Independența va deveni sediul Tribunalului Sibiu

Oferta companiei Casa Albă Independența a fost declarată câștigătoare în urma examinării Comisiei de evaluare. Reprezentanții Tribunalului transmit că, de data aceasta, se respectă documentația de atribuire și caietul de sarcini și a fost declarată câștigătoare.

Amintim că la licitația din luna iunie, pentru închirierea unui sediu pentru funcționarea Tribunalului și a Judecătoriei Sibiu, au fost depuse șase oferte, dintre care una a fost descalificată, deoarece a fost înregistrată după termenul limită. Din celelalte cinci, două oferte au rămas în discuții la comisia de evaluare: cea depusă de Casa Albă Independența SA și cea a lui Constantin Șufană, persoană fizică. Prima ofertă propunea ca Tribunalul și Judecătoria să funcționeze în fosta clădire de birouri de pe strada Ocnei a întreprinderii Independența. Cea de-a doua ofertă propune ca spațiu de funcționare a celor două instanțe parterul, mezaninul și primele două etaje ale clădirii de pe str. Regele Ferdinand, nr. 4, bloc în care la etajele superioare au fost amenajate locuințe. Pe 25 iulie, reprezentanții Tribunalului Sibiu au anunțat că și cele două oferte au fost respinse, ca fiind necorespunzătoare. Astfel, procedura de achiziție publică a fost reluată.

În data de 25 septembrie, Tribunalul Sibiu a demarat o nouă procedură de licitație în vederea închirierii unui imobil cu destinația de sediu administrativ pentru desfășurarea activității instituției. În urma acesteia a fost depusă o singură candidatură, de către SC Casa Albă Independența SA.

În 22 octombrie, Comisia de evaluare a procedat la deschiderea ofertei tehnice și financiare, depusă de SC Casa Albă Independența SA, iar în urma examinării a fost declară câștigătoare.

Pentru chiriile care ar trebui plătite pe anul în curs, Ministerul Justiției a alocat Tribunalului Sibiu suma de 314.000 de lei.

Foto: Turnul Sfatului

Related posts

Un manager școlit la Cluj a crescut afacerile Elit cu 50%

Nora Dumitrescu

Prima Shops va deschide o galerie comercială la Satu Mare, spre Carei

Traian Dan

Autostrada Sebeş-Turda: Exproprieri suplimentare de 447.000 lei

Stefana Muresan

Leave a Comment