Selgros și-a deschis un magazin cu restaurant în Baia Mare

Noua unitate cash & carry Selgros din Maramureș, în format mai mic decât cel standard, face parte dintr-un proiect pilot al lanțului de magazine.

Selgros Baia Mare propune un nou format, cu o suprafață de 6.000 mp. Formatul standard Selgros este de 10.000 mp, iar cele trei magazine compact din România au o suprafață de 4.000 mp. Zona de produse alimentare acest magazin este comparabilă, ca suprafață și sortimentație, cu cea a formatelor standard, oferind acces la o gamă mai largă de produse.

O noutate este conceptul de restaurant in-store, ce integrează Selgros Bistro și rotiseria Pauza Mică. Selgros Bistro Baia Mare este a doua unitate de acest tip, proiectul pilot fiind lansat la Brașov anul trecut.

„Prin deschiderea magazinului din Baia Mare, Selgros oferă atât profesioniștilor din sectorul hoteluri – restaurante – catering, cât și pasionaților de bunătățuri o sortimentație foarte variată de produse alimentare și non-alimentare”, a declarat Robert Hellwagner, director general al Selgros Cash & Carry.

Rețeaua din România ajunge astfel la 23 de unități. Magazine Selgros se mai află amplasate în Bucureşti, Iaşi, Târgu-Mureş, Oradea, Cluj-Napoca, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa. Societatea Selgros România a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 3,7 miliarde de lei și un profit net de 73 de milioane, având 4.442 de angajați.

Din 2011, Selgros este parte a Transgourmet Holding, a doua mare reţea cash & carry şi comerţ angro din Europa. Aceasta are operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia. Principalul competitor din România al Selgros este Metro Cash & Carry.

 

Exit mobile version