Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Selgros și-a deschis un magazin cu restaurant în Baia Mare

Noua unitate cash & carry Selgros din Maramureș, în format mai mic decât cel standard, face parte dintr-un proiect pilot al lanțului de magazine.

Selgros Baia Mare propune un nou format, cu o suprafață de 6.000 mp. Formatul standard Selgros este de 10.000 mp, iar cele trei magazine compact din România au o suprafață de 4.000 mp. Zona de produse alimentare acest magazin este comparabilă, ca suprafață și sortimentație, cu cea a formatelor standard, oferind acces la o gamă mai largă de produse.

O noutate este conceptul de restaurant in-store, ce integrează Selgros Bistro și rotiseria Pauza Mică. Selgros Bistro Baia Mare este a doua unitate de acest tip, proiectul pilot fiind lansat la Brașov anul trecut.

„Prin deschiderea magazinului din Baia Mare, Selgros oferă atât profesioniștilor din sectorul hoteluri – restaurante – catering, cât și pasionaților de bunătățuri o sortimentație foarte variată de produse alimentare și non-alimentare”, a declarat Robert Hellwagner, director general al Selgros Cash & Carry.

Rețeaua din România ajunge astfel la 23 de unități. Magazine Selgros se mai află amplasate în Bucureşti, Iaşi, Târgu-Mureş, Oradea, Cluj-Napoca, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa. Societatea Selgros România a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 3,7 miliarde de lei și un profit net de 73 de milioane, având 4.442 de angajați.

Din 2011, Selgros este parte a Transgourmet Holding, a doua mare reţea cash & carry şi comerţ angro din Europa. Aceasta are operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia. Principalul competitor din România al Selgros este Metro Cash & Carry.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Anca Buzoianu, noul rector al Universității de Farmacie și Medicină Cluj

Articolul următor

“România ar trebui să devină un hub pentru noile tehnologii”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share