Târgul de Turism de la București: Brașovul se va prezenta ca principala destinație turistică a României

Categorii: Agenda B2B, Județe, Turism
Tags:
uvisitromania.com

Consiliul Judeţean Braşov va avea un stand propriu la Târgul de Turism ce se va desfăşura la Bucureşti luna viitoare. Decizia a fost luată în ultima şedinţă de plen a CJ Braşov, printr-o hotărâre în care a fost aprobată şi alocarea sumei de 59.092 lei, banii fiind necesari participării administraţiei judeţene la eveniment, transmite bzb.ro.

Din această sumă se va plăti taxa de participare, închirierea spaţiului expoziţional, asigurarea branşamentului electric trifazic, cheltuielile delegaţiei (transport, taxă parcare, indemnizaţie cazare, diurnă), conceptul tehnico-organizatoric şi amenajarea stand, achiziţionarea de prestaţii artistice şi transportul ansamblurilor din judeţul Braşov.

Prima oară, Consiliul Judeţean Braşov a avut stand propriu la Târgul de Turism în anul 2017. De atunci, potrivit reprezentanţilor administraţiei judeţene, participarea la acest eveniment a reprezentat o oportunitate de a se evidenţia potenţialul deosebit al judeţului Braşov în cadrul turismului naţional şi european, precizează sursa citată. La ediţia din acest an, judeţul Braşov se va prezenta ca principală destinaţie turistică a României.

Târgul de Turism al României se va desfăşura la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti în perioada 20 – 23 februarie 2020.

Sursa foto 

Exit mobile version