Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Turism de la București: Brașovul se va prezenta ca principala destinație turistică a României

uvisitromania.com

Consiliul Judeţean Braşov va avea un stand propriu la Târgul de Turism ce se va desfăşura la Bucureşti luna viitoare. Decizia a fost luată în ultima şedinţă de plen a CJ Braşov, printr-o hotărâre în care a fost aprobată şi alocarea sumei de 59.092 lei, banii fiind necesari participării administraţiei judeţene la eveniment, transmite bzb.ro.

Din această sumă se va plăti taxa de participare, închirierea spaţiului expoziţional, asigurarea branşamentului electric trifazic, cheltuielile delegaţiei (transport, taxă parcare, indemnizaţie cazare, diurnă), conceptul tehnico-organizatoric şi amenajarea stand, achiziţionarea de prestaţii artistice şi transportul ansamblurilor din judeţul Braşov.

Prima oară, Consiliul Judeţean Braşov a avut stand propriu la Târgul de Turism în anul 2017. De atunci, potrivit reprezentanţilor administraţiei judeţene, participarea la acest eveniment a reprezentat o oportunitate de a se evidenţia potenţialul deosebit al judeţului Braşov în cadrul turismului naţional şi european, precizează sursa citată. La ediţia din acest an, judeţul Braşov se va prezenta ca principală destinaţie turistică a României.

Târgul de Turism al României se va desfăşura la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti în perioada 20 – 23 februarie 2020.

Sursa foto 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Kaufland România anunță majorarea venitului minim brut și caută 1.000 de angajați noi

Articolul următor

Studiu Deloitte: Cererea de mașini electrice crește, însă consumatorii sunt reticenți față de autovehiculele autonome

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share