Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kaufland România anunță majorarea venitului minim brut și caută 1.000 de angajați noi

Kaufland România anunță că va majora venitul minim brut începând cu 1 martie 2020, la 3.650 lei. De asemenea, compania menționează într-un comunicat de presă despre planurile sale de extindere, respectiv de angajare a 1.000 de persoane.

„La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect și de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, în continuarea majorărilor salariale anunțate anul trecut, începând cu 1 martie 2020, vom mări venitul minim brut la 3.650 lei. Ne preocupăm constant să extindem și lista de beneficii de care se bucură colegii noștri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care să contribuim cu adevărat la creșterea lor profesională și personală, în funcție de etapa din viață în care se află și de direcția în care își doresc să se dezvolte. Premiile obținute validează eforturile depuse pentru asigurarea unor condiții cât mai bune de muncă și arată potențialilor candidați că merită să aleagă un angajator premiat așa cum preferă clienții să aleagă un produs de calitate, care a primit multe certificări”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România.

Kaufland România mai transmite că a inițiat un program pilot de angajare și includere a persoanelor cu dizabilități. Pentru aceștia, compania a lansat recent un program de includere în câmpul muncii, prin care au fost create peste 500 de posturi adaptate diferitelor tipuri de dizabilități, precizează compania.

Tot astăzi compania a anunțat că a obținut, pentru al cincilea an consecutiv, certificarea „Angajator de Top” în România și pentru al doilea an la rând pe cea de „Angajator de Top” în Europa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producție în creștere a Romgaz, prin punerea în exploatare a sondei 77 Rosetti

Articolul următor
uvisitromania.com

Târgul de Turism de la București: Brașovul se va prezenta ca principala destinație turistică a României

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share