Antreprenoarele din Ardeal, la forumul de leadership din Polonia

O delegație formată din 21 femei de afaceri, reprezentante ale Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), a participat în capitala Poloniei la Women Leadership Forum.

Evenimentul a fost desfășurat sub înaltul patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. Organizatori principali au fost Ambasada României în Polonia, Camera Bilaterală Polonia-România de Comerț și Industrie, Institutul Cultural Român din Varșovia.

Delegația a fost condusă de cei doi vicepreședinți ai UNPR, Laura Ciuhu și Mihaela Rus, și a avut în componență femei de afaceri din Cluj, București, Bihor, Sălaj și Hunedoara. Cu sprijinul ambasadorului Ovidiu Dranga a fost organizat o întâlnire business-to-business la sediul Ambasadei Române în Polonia, prilej de a discuta despre afaceri între UNPR și companii din această țară.

Pentru UNPR este, după semnarea Acordului de Parteneriat de la Varșovia, din 2017 cu Employement of Poland – cea mai mare confederație patronală a Poloniei – a treia acțiune de afaceri româno-polonă pe parcursul ultimilor ani, a menționat Sanda Gal, asistent manager al UNPR.

Programul delegației române de la Varșovia, a fost: participarea la gala de deschidere ”The Heart, Warsaw Spire”, fashion show, conferința ”Femeia azi: voci din Europa Centrală”, dezbaterea “Femeia de succes în viața publică”, secțiunea “Tineri inovatori: femei care schimbă economia”, precum și o vizită de lucru la Bursa de Valori și la companii poloneze.

Evenimentul de modă a fost marcat prin prezentarea colecțiilor designerilor din România (Iulia Ghenea – textile și Emilia Tudoran – îmbrăcăminte) și din Polonia (colecția de folk design Aneta Larysa Knap), urmată de o paradă de prezentare a costumelor inspirate din folclorul românesc și polon.

Exit mobile version