Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenoarele din Ardeal, la forumul de leadership din Polonia

O delegație formată din 21 femei de afaceri, reprezentante ale Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), a participat în capitala Poloniei la Women Leadership Forum.

Evenimentul a fost desfășurat sub înaltul patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. Organizatori principali au fost Ambasada României în Polonia, Camera Bilaterală Polonia-România de Comerț și Industrie, Institutul Cultural Român din Varșovia.

Delegația a fost condusă de cei doi vicepreședinți ai UNPR, Laura Ciuhu și Mihaela Rus, și a avut în componență femei de afaceri din Cluj, București, Bihor, Sălaj și Hunedoara. Cu sprijinul ambasadorului Ovidiu Dranga a fost organizat o întâlnire business-to-business la sediul Ambasadei Române în Polonia, prilej de a discuta despre afaceri între UNPR și companii din această țară.

Pentru UNPR este, după semnarea Acordului de Parteneriat de la Varșovia, din 2017 cu Employement of Poland – cea mai mare confederație patronală a Poloniei – a treia acțiune de afaceri româno-polonă pe parcursul ultimilor ani, a menționat Sanda Gal, asistent manager al UNPR.

Programul delegației române de la Varșovia, a fost: participarea la gala de deschidere ”The Heart, Warsaw Spire”, fashion show, conferința ”Femeia azi: voci din Europa Centrală”, dezbaterea “Femeia de succes în viața publică”, secțiunea “Tineri inovatori: femei care schimbă economia”, precum și o vizită de lucru la Bursa de Valori și la companii poloneze.

Evenimentul de modă a fost marcat prin prezentarea colecțiilor designerilor din România (Iulia Ghenea – textile și Emilia Tudoran – îmbrăcăminte) și din Polonia (colecția de folk design Aneta Larysa Knap), urmată de o paradă de prezentare a costumelor inspirate din folclorul românesc și polon.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Shopping City Târgu Mureș se deschide, totuși, pe 26 martie

Articolul următor

Oradea va construi apartamente pentru angajații companiilor din Parcul Industrial

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share